Activiteiten


Int. Gebedsconferentie (IPC) 9 t/m 11 juni 2017

“Nu dan, koningen, handel verstandig. Laat u onderwijzen, rechters van de aarde.” Psalm 2:10 (HSV)

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!

In de lijn van de twee voorgaande Gebedsconferenties organiseren we DV dit jaar voor de derde en tevens laatste keer, weer een internationale gebedsconferentie. Deze keer vanaf vrijdagavond 9 juni t/m zondag 11 juni 2017.

Visie
Deze Gebedsconferenties zijn bedoeld ter voorbereiding van de uitwerking van een visie die God aan ons heeft gegeven: een ernstige oproep aan de Kerk, en de volkeren om op grond van Gods Woord en Zijn beloften aan Israël, te bidden dat het (internationale) recht zal worden uitgesproken m.b.t. Israëls recht op het door God beloofde Land. Dit recht wordt Israël al te lang ontzegd, met alle schadelijke gevolgen van dien voor haar positie in de wereld. Meer nog, voor haar roeping om in het Land tot een voorbeeld te zijn voor alle volkeren. Dit doel zal wel worden vervuld, maar de volkeren (en de Kerk) worden opgeroepen Israël daarin te steunen. Juist in deze periode waarin Israël steeds meer alleen komt te staan.

Het gebed is zo noodzakelijk, omdat we in Den Haag te maken hebben met een sterk geestelijk bolwerk dat zich opstelt tegenover de God van Israël. In Den Haag zetelt het Internationaal Gerechtshof (in het Vredespaleis), en het Internationaal Strafhof (ICC). Ook binnen deze instituten vindt de gerechtelijke strijd om Israël plaats.

(foto bovenaan: Zachi Evenor, https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jews-pray-in-the-Western-Wall-1.jpg

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel