Activiteiten


Gebed voor de Verkiezingen 12 en 15 maart 2017

Op zondag 12 maart en woensdag 15 maart worden er in verband met de komende Tweede Kamerverkiezingen twee speciale gebedsbijeenkomsten georganiseerd.
Bidden voor ons land houdt primair in: bidden dat onze natie tot zegen voor Israël zal zijn. Iets wat we de afgelopen 40 jaar steeds meer zijn kwijt geraakt. Vanuit dat gegeven willen we bidden voor de verkiezingen.

De verkiezingsuitslag bepaalt niet alleen wie er zitting in het parlement zullen nemen, maar is ook de basis voor de samenstelling en koers van de regering. Ook is de uitslag in hoge mate bepalend voor een verandering in de opstelling t.a.v. Israël.

De gebedsbijeenkomsten vinden DV plaats:

– zondagmiddag 12 maart 2017, aanvang 13.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst willen we ons met elkaar verootmoedigen voor onze God en de zonden belijden die we als natie begaan hebben. Het is de bedoeling dat verschillende (gebeds)leiders ons daarin voor zullen gaan. Wat er allemaal ‘naar boven’ gaat komen is op voorhand niet te zeggen, we willen ons daarin door de Heilige Geest laten leiden. Daarom is er geen tijdstip voor beëindiging van de bijeenkomst vastgesteld.

– woensdag 15 maart 2017, mogelijkheid van gebed tussen 07.30 uur en 21.00 uur.

De gehele dag is er vrije inloop en is er geen van te voren vastgesteld programma. Er kan in groepjes of individueel gebeden worden. Er zal een lijst met gebedspunten beschikbaar zijn. De gebeden zijn vrij, maar we beperken ons tijdens deze bijeenkomst tot gebed voor de verkiezingen, de kabinetsformatie, de politieke houding naar Israël en de ‘geestelijke koers’.

In 2015 hebben we een vergelijkbare gebedsdag gehouden (toen op 17 maart) voor de verkiezingen in Israël. We hebben die dag o.m. ervaren dat de Heilige Geest ons op bepaalde momenten specifieke gebedspunten gaf om voor te bidden, zodat de Heer tot zijn doel kon komen. Ook tijdens de formatieperiode was dat toen het geval. Als deelnemers hebben we mogen ervaren tot zegen van Israël te zijn geweest.

We leggen eenieder ook de vraag voor of hij/zij de gebedstijden wil ondersteunen met vasten. Dit is uiteraard geheel ieders eigen keuze.

Kerketuinenweg 10, Den Haag.

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel