foto: www.beadchaim.com

Onverwachts hebben we de gelegenheid aangeboden gekregen om Sandy Shoshani te mogen ontvangen bij Pillar of Fire en de gemeente Shamar. Zij is bij ons te gast op maandagmorgen 24 april a.s. om 10.00 uur. Sandy is de directeur van de Pro-Life beweging Be’ad Chaim in Israel. Zij is voor een kort werkbezoek in Nederland. Omdat we ons verbonden weten met het belangrijke pro-life werk dat deze organisatie in Israël doet, zijn we blij haar te kunnen ontvangen.

Sandy Shoshani-Be ad Chaim Israel

Inmiddels heeft Be’ad Chaim zelfs erkenning voor haar geweldige werk gekregen vanuit de Knesset (het Israelische parlement). Het adoptieplan voor kinderen die anders geaborteerd zouden worden tijdens de zwangerschap is tot zegen en heeft ook onze steun nodig. Maar het werk van Be’ad Chaim kent vele facetten. Ook vanuit onze loods in Den Haag zijn diverse malen transporten gezonden naar Israël voor het werk van deze pro-life organisatie.

We beginnen om 10.00 uur en vanaf 09.30 uur is er koffie. De ochtend is om 12.00 uur afgelopen. Vertaling door Henk Versteeg van Be’ad Chaim Nederland.
We willen een collecte houden om het werk van de pro-life organisatie te steunen.
 Ieder van harte uitgenodigd, en neem gasten mee!

www.beadchaim.com

Artikel trefwoorden: / / /