Activiteiten


Sandy Shoshani (Be’ad Chaim Israel) maandag 24 april 2017

foto: www.beadchaim.com

Onverwachts hebben we de gelegenheid aangeboden gekregen om Sandy Shoshani te mogen ontvangen bij Pillar of Fire en de gemeente Shamar. Zij is bij ons te gast op maandagmorgen 24 april a.s. om 10.00 uur. Sandy is de directeur van de Pro-Life beweging Be’ad Chaim in Israel. Zij is voor een kort werkbezoek in Nederland. Omdat we ons verbonden weten met het belangrijke pro-life werk dat deze organisatie in Israël doet, zijn we blij haar te kunnen ontvangen.

Sandy Shoshani-Be ad Chaim Israel

Inmiddels heeft Be’ad Chaim zelfs erkenning voor haar geweldige werk gekregen vanuit de Knesset (het Israelische parlement). Het adoptieplan voor kinderen die anders geaborteerd zouden worden tijdens de zwangerschap is tot zegen en heeft ook onze steun nodig. Maar het werk van Be’ad Chaim kent vele facetten. Ook vanuit onze loods in Den Haag zijn diverse malen transporten gezonden naar Israël voor het werk van deze pro-life organisatie.

We beginnen om 10.00 uur en vanaf 09.30 uur is er koffie. De ochtend is om 12.00 uur afgelopen. Vertaling door Henk Versteeg van Be’ad Chaim Nederland.
We willen een collecte houden om het werk van de pro-life organisatie te steunen.
 Ieder van harte uitgenodigd, en neem gasten mee!

www.beadchaim.com

Deel dit artikel

4 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-60441">
Christina Splinter
Op 21 april 2017 om 9:29 am uur

Ha Jack, Zou hier ook een livestream van gemaakt kunnen worden?
Met een hartelijke groet!

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2 parent" id="comment-60442">
  Jack van der Tang
  Op 21 april 2017 om 9:51 am uur

  Helaas Christina, Het lukt ons niet vanwege gebrek aan technische mensen.

   li class="comment even depth-3 parent" id="comment-60448">
   anja van mill
   Op 23 april 2017 om 1:08 am uur

   Je kan ook via periscope uitzenden. Periscope apparaat downloaden op startphone en vv filmen en meteen uitzenden. Iedereen ter wereld met deze app kan dan meekijken en ook herhaling bekijken. Kijkers kunnen vragen typen die je mondeling beantwoordt. Heel handig ook om de wereld te laten zien waar je bent en wat je doet. Bv als je op bijeenkomsten aanwezig bent.

   li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-3" id="comment-60453">
   Jack van der Tang
   Op 1 mei 2017 om 1:17 pm uur

   Beste Anja, een late reactie, maar bedankt voor de tip. We zijn op de hoogte van Periscope. Helaas is het voor velen onbekend.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel