Activiteiten


Guy Cohen spreekt DV 18 mei 2017 in Den Haag

Op 18 mei ontvangen we DV Guy Cohen, voorganger van de messiaanse gemeente Katsir Asher/Harvest of Asher (‘oogst van Asher’), in Akko (het vroegere Ptolemais). De naam van de gemeente is genoemd naar de stam Aser die hier vroeger woonde (Richt. 1:31). Donderdagavond 18 mei 2017, Kerketuinenweg 10, Den Haag.

Aanvang 20.00 uur, deur open voor koffie/thee 19.30 uur. Met Livestreaming.

Guy werd geboren in Akko als kleinzoon van een sefardische rabbijn. Van moeders kant stamt hij af van een Joods-Levitisch geslacht uit Jemen, en van vaders kant van een geslacht van Sefardische Joden uit de stam Juda.

In het decembernummer van ‘Israel Gemeentenieuws’ (van CGI, Comite Gemeentehulp Israel) verscheen een artikel over Guy Cohen en de gemeente. Daarin staat het ook het bijzondere levensverhaal van Guy Cohen.
Als gemeente zijn ze actief voor de hele samenleving. Ze helpen de armen met voedsel en kleding, en hebben in hun gebouw ook een afdeling van de pro-life organisatie Be’ad Chaim (vergelijkbaar met Schreeuw om Leven in Nederland). Vijf jaar geleden begonnen ze met buitenschoolse activiteiten voor de kinderen van de gemeente. Hun droom gaat echter verder en ze willen heel graag een multifunctioneel centrum opzetten waar nog veel meer kinderen kunnen komen.

Guy is getrouwd met Tali.

www.harvestofasher.org

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel