Activiteiten


Israëls overzeese hulp in kaart gebracht

Spoor Israëlische steun op over de hele wereld met de kaart van ISRAEL21c

Of het de hulpverlening bij rampen is of dat het milieu-, gezondheids- of educatieve programma’s op lange termijn zijn, u kunt alle informatie vinden op de kaart betreffende Israëlische hulp van ISRAEL21c.Door Nicky Blackburn

“Al bijna 15 jaar heeft Israel21c verhalen geschreven over de ongelofelijke internationale hulp, die Israël in het buitenland uitvoert. Of het nu gaat om een reactie op een aardbeving of een andere natuurlijke of door de mens veroorzaakte ramp, Israëlische hulpvrijwilligers van de regering, het leger en de non-profit ngo’s reageerden snel en bereikten vaak het rampgebied, vóór hulpeenheden uit andere landen arriveerden.

Ondanks haar kleine afmetingen, is Israël ook betrokken bij langdurige educatieve, milieu- en gezondheidszorgmissies in landen als Kenia, Nepal, Japan, China, Vietnam, Peru, Argentinië, Brazilië, Rusland, Turkmenistan, Haïti en Papoea Nieuw-Guinea.

Israël helpt zelfs de burgers van sommige vijandelijke naties en behandelt vluchtelingen over de hele wereld, helpt Syriërs die gewond zijn geraakt in de burgeroorlog, of brengt kinderen naar Israël voor levensreddende operaties.

En toch ondanks vele missies, is weinig bekend over het ongelooflijke hulpwerk, dat door Israël wordt uitgevoerd. Een jaar geleden besloot Israel21c daar iets aan te doen en creëerde de Israël Hulpkaart. Het is een fenomenale manier om mensen de mate en omvang van de hulp uit Israël te laten zien.

Er zijn vijf verschillende gebieden van hulp te ontdekken – hulp bij rampen, psychologische begeleiding, onderwijs, milieu en medische hulp. Klik op een pictogram in een van de landen rond de wereld en je vindt meer informatie over de hulp, waar Israël in betrokken is.

De kaart is gemaakt om te delen, dus doe dat. Laten we de wereld vertellen over het inspirerende humanitaire werk, dat Israël over de hele wereld uitvoert.”

Over de auteur:

Editor en Israël Directeur Nicky Blackburn heeft veel ervaring als journaliste en redacteur zowel in Groot-Brittannië en Israël voor een reeks nationale en internationale publicaties, waaronder de Cambridge Evening News, London News, Travel Weekly, Israel High Tech Investor en de Times of London. Zij was de Associate Editor bij LINK Israel’s Business and Technology Magazine, en de High-Tech correspondent voor de Jeruzalem Post.

Bron: www.israel21c.org / Vertaling: PoF

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel