Op 21 aug. 2017 staat een bijzondere 11-daagse reis naar Israel gepland, o.l.v. Jack en Inge van der Tang. Het wordt een reis waarbij de deelnemers in het Land zullen zien hoe Israels God Zijn volk aan het terugbrengen is, en het Land zegent met groei en vruchtbaarheid. Voor elk dag staan bepaalde plaatsen op het programma om te bezoeken, waarbij de Bijbel wordt geopend waarin werd voorzegd wat er in de toekomst zou gebeuren.

De reis wordt georganiseerd door Israel Idoed reizen. Op hun site schrijven ze: “De Profetische reis is een rondreis voor iedereen. In deze reis mogen wij zien en beleven de ongekende schoonheid die God in Zijn land aan het opbouwen is. Dit ervaren wij omdat Hij het volk van Israël uit alle windstreken van de aarde aan het terug halen is en de geweldige natuur aan het herplanten is. De woestijn zal haar vruchten dragen. Wat is er mooier dan dit profetische Woord met elkaar te delen. Hierdoor ga je de Bijbel op een hele andere wijze lezen!”

Artikel trefwoorden: /