Activiteiten


Daniel Keijzer (Life4Israel) spreekt DV 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober hopen we Daniel Keijzer van Life4Israel in ons midden te hebben. Hij zal spreken over het thema “Israël en de weg naar bestemming”.

Uit de flyer: “In juli 2016 maakten Daniel, zijn vrouw Riwkah en hun vier zonen Aliyah vanuit Amersfoort. Zij zijn naar Israël vertrokken in navolging op Gods beloften voor Israël. Ze ervaren dat God hen een roeping heeft gegeven voor hun eigen Joodse volksgenoten.
Daniel heeft een grote passie voor het bouwen van bruggen tussen het Joodse volk en gelovigen in Nederland. Hij heeft veel liefde voor Gods woord en spreekt graag over Gods beloften voor Israël en Zijn gemeente wereldwijd. Hij kan vanuit eigen ervaring vertellen hoe het is om Aliyah te maken en als messiaans gelovige te leven in Israël.”

Zaterdag 28 oktober 2017, Kerketuinenweg 10, Den Haag. Let op: aanvang 11.00 uur.

Andere spreekbeurten in deze toernee: download hier de flyer.

www.life4israel.nl

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel