Op zaterdag 28 oktober hopen we Daniel Keijzer van Life4Israel in ons midden te hebben. Hij zal spreken over het thema “Israël en de weg naar bestemming”.

Uit de flyer: “In juli 2016 maakten Daniel, zijn vrouw Riwkah en hun vier zonen Aliyah vanuit Amersfoort. Zij zijn naar Israël vertrokken in navolging op Gods beloften voor Israël. Ze ervaren dat God hen een roeping heeft gegeven voor hun eigen Joodse volksgenoten.
Daniel heeft een grote passie voor het bouwen van bruggen tussen het Joodse volk en gelovigen in Nederland. Hij heeft veel liefde voor Gods woord en spreekt graag over Gods beloften voor Israël en Zijn gemeente wereldwijd. Hij kan vanuit eigen ervaring vertellen hoe het is om Aliyah te maken en als messiaans gelovige te leven in Israël.”

Zaterdag 28 oktober 2017, Kerketuinenweg 10, Den Haag. Let op: aanvang 11.00 uur.

Andere spreekbeurten in deze toernee: download hier de flyer.

www.life4israel.nl

Artikel trefwoorden: /