Activiteiten


Band One Lev DV donderdag 14 december 2017 – GEANNULEERD!

Tot onze grote spijt moeten we het concert van One Lev annuleren!! Door werkzaamheden in het pand is er de komende dagen geen stroom.

NB woensdag 13 dec, 14 uur: Concert geannuleerd!

De band One Lev wordt gevormd door Lori Kate Lowenhar, haar echtgenoot Ilan Gorny en gitarist Mikhail Bogdanov. De datum, 14 december, valt in de Chanoeka-tijd (12/13 t/m 20 december).“One Lev” betekent “één hart”. In het Russisch betekent “lev”, “leeuw”. Als Joodse volgelingen van Yeshua proclameren zij Hem als de Leeuw van Juda. Ze treden internationaal op met hun Messiaanse klezmer, folk, blues, akoestische rock, afgewisseld met lof- en aanbiddingsmuziek.


Bandsamenstelling:

Lori Kate Lowenhar (Israel) – klarinet/fluit
Ilan Gorny (Israel; echtgenoot Lori) – drums
Mikhail Bogdanov (“Misha” – Rusland) – zanger/tekstschrijver, gitaar
Leah Duke (VS, Indiana; zus van Lori) – keyboard/piano

Hun website: www.onelevoneheart.com

Hier kunt u hun muziek beluisteren:
www.onelevoneheart.com/one-lev-s-music

Lori Kate, haar man Ilan en gitarist Mikhail (“Misha”) traden eerder bij ons op onder de naam Heart of Galilee, in december 2015.

Er zullen CD’s te koop zijn, en er zal een collecte voor de band gehouden worden.
Hun eerste CD is getiteld “Eternally Grateful”. Hier kunt u een compilatie daarvan beluisteren.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel