Activiteiten


Jeremia 33:6 openbaart zich in doorbraak Israëlisch onderzoek kankerbestrijding

Onderzoekers van de Bar Ilan universiteit hebben een medicijn aangekondigd, dat een doorbraak betekent in de bestrijding van uitgezaaide kankergroei.(Foto: Pxhere.com)

Prof. Uri Nir van de Mina and Everard Goodman Faculteit voor Biologie van de Bar-Ilan-universiteit en zijn team hebben een enzym geïdentificeerd, dat de overleving en verspreiding van metastatische (uitzaaiende) cellen bevordert en ze hebben ook een synthetische verbinding ontwikkeld, die zich op het enzym richt en de metastatische cellen in muizen met kanker doodt.

Hun onderzoek is onlangs gepubliceerd in het tijdschrift Nature Communications.

Bij het verlaten van de primaire tumor beschikken kankercellen over grotere hulpmiddelen om te overleven in zeer barre omstandigheden, zoals een tekort aan basisvoedingsstoffen als glucose. Metastatische cellen kunnen dit stofwisselingstekort voorkomen door hun energieopwekkingssysteem te herprogrammeren. Prof. Nir en zijn team ontdekten het bestaan van een enzym (FerT) in de mitochondriën (organen die binnen de cellen energie opwekken) van kankercellen, die zij niet konden vinden in de mitochondriën van normale cellen. Toen ze in het laboratorium het medicijn toepasten op dat enzym, slaagden de kwaadaardige cellen er niet in om energie te produceren en ze stierven.

“Zie, Ik zal gezondheid en genezing brengen; Ik zal Mijn volk genezen en hen laten genieten van een overvloedige vrede en veiligheid” (Jer. 33:6, HSV).

Bron: www.charismanews.com

Vertaling: PoF

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel