Activiteiten


Lev Shelo opnieuw in Den Haag, 23 november 2017

Op donderdagavond 23 november 2017 treden DV de Messiaans-Joodse zangeres Corry Bell en gitarist Mark Keller opnieuw op bij Pillar of Fire. Samen vormen zij de band Lev Shelo. Hun optreden maakt deel uit van hun 2e Europese toernee, van 7 t/m 28 november 2017.

Lev Shelo (“Zijn hart”), geleid door aanbiddingsleider Corry Bell, leidt sinds 2005 lofprijzing en aanbidding in Messiaans-Joodse en Christelijke gemeenten en groepen. Hun doel in het Lichaam van de Messias is Gods hart te communiceren door middel van muziek en aanbidding met een authentiek Joods perspectief en Joodse benadering. Als oprichters van de band Lev Shelo werken ze ook vaak samen met vele andere begaafde musici. Zij brengen hun unieke stijl van muziek voor groot en klein publiek. Zij treden op met muziek én getuigenissen uit hun persoonlijke leven. Ook geven ze hun publiek graag de gelegenheid om te dansen bij hun optreden.

Kerketuinenweg 10, Den Haag. Aanvang 20.00 uur, deur open voor koffie/thee om 19.30 uur. LIVESTREAMING via de website.

Visie en missie
Hun visie is tweevoudig: christenen aanmoedigen om hun Messiaans-Joodse broers en zussen in het lichaam van Yeshua te leren kennen en begrijpen en ook een beter begrip te kweken van de joodse wortels van hun geloof; én om uit te reiken naar de grotere Joodse gemeenschap, met muziek die bekend is in Joodse oren, en tegelijkertijd het goede nieuws van Yeshua, onze Messias, op een waarheidsgetrouwe manier te presenteren. Voor beide groepen is hun doel om genezing en shalom (vrede, heelheid) door God’s liefde over te brengen, en om uiteindelijk mee te helpen in de verzoening van het Joodse volk met hun Messias Yeshua.

Muziek
Als kernteam van de band Lev Shelo werken ze vaak samen met andere zangers en muzikanten, in wisselende samenstelling. Dit keer komen zij samen. Hun vorige optreden bij ons was in juli 2014.
Hun muziek valt te omschrijven als Messiaanse gospel/praise. Ze hebben samengewerkt met Paul Wilbur, Ted Pearce, Marty Goetz, Maurice Sklar en anderen en met hen gediend op Messiasbelijdende Joodse conferenties in Amerika. Ze spelen in Messiasbelijdende synagogen en in kerken waar ze met Joods perspectief het evangelie van Yeshua (Jezus) de Messias delen met de gelovigen uit de volken.

Recent kwam hun derde CD uit: “Dry Ground”. De eerste en tweede zijn “Or Ha Olam” (2010, “Licht van de wereld”), en “Proclamation” (2014).

Hun muziek kunt u hier beluisteren.

Ook is hun muziek hier aan te schaffen, per nummer of een compleet album (te betalen via PayPal).

Een aantal muziekvideo’s kunt u hier zien.

Achtergrond
Corry is half-Nederlands. Ze heeft familie in Nederland. Haar moeder werd in 1931 geboren in Amsterdam. Corry spreekt geen Nederlands maar begrijpt onze cultuur goed. Nadat ze in 2002 ontdekte, na al jaren gelovig te zijn geweest, dat ze een uitgebreide Joodse familiegeschiedenis heeft, is ze zich hierin gaan verdiepen. In 2003 sloot ze zich aan bij de Beth Emunah Messianic Synagogue, waar ze in 2004 muzikaal leider werd. In 2005 gaf de Heer haar visie om een eigen band op te richten, Lev Shelo. Hun “verhaal” van wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze doen is hier te lezen op hun website.

Allen van harte welkom, mis het niet!

Kerketuinenweg 10, Den Haag. Aanvang 20.00 uur, deur open voor koffie/thee om 19.30 uur. LIVESTREAMING via de website.

Lev Shelo tijdens hun optreden in 2014

Ruimte voor aanbidding dmv dans, in 2014

Zie hier de andere plaatsen waar zij optreden, o.a. in Amsterdam.

NB Belangrijk ivm PARKEREN:

Er zijn minder parkeerplaatsen dan vroeger op het terrein zelf, ivm meerdere huurders van het pand. U kunt ook in de straat parkeren, of in de Zilverstraat (ligt er parallel achter) tegenover nummer 22. Daar is een parkeerplaats met 100 GRATIS parkeerplaatsen. Dan kunt u gemakkelijk lopen naar Kerketuinenweg 10:

– ’s avonds via de Dedemsvaartweg (450 meter => 5 minuten lopen), zie het kaartje.

LET OP: ER MAG BIJ HET PAND KERKETUINENWEG NIET GEPARKEERD WORDEN VÓÓR DE ROLDEUREN!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel