Stichting Schreeuw om Leven houdt D.V. op zaterdag 9 december 2017 de 25e Mars voor het Leven. De Mars vormt de afsluiting van de Week van het leven. Het thema is: “Wanneer begon jouw hart te kloppen?”. Via radiospotjes en billboards wordt deze vraag aan de samenleving gesteld.

Het programma en de start van de Mars vindt plaats op het Malieveld in Den Haag, vlakbij het Centraal Station.

Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met het Platform Zorg voor Leven.

De Mars voor het Leven heeft twee hoofddoelen:
1. Een krachtig en liefdevol signaal naar de samenleving en politiek: “Stop abortus en euthanasie, investeer in alternatieven.”
2. Een blijvende impact op de aanwezigen: bewustwording en bemoediging.

Het programma op het Malieveld begint om 12.00 uur. Belangstellenden wordt aangeraden goed op tijd te komen. Na een inhoudelijk programma met sprekers en samenzang, start de Mars om 13.15 uur. Na de Mars is er geen programma meer en wordt gezamenlijk afgesloten. Tijdstip van afsluiting naar verwachting tussen 15.00 en 15.30 uur.

Er worden voorbereidingen getroffen om als gemeente Shamar met een gehuurde bus samen naar het Malieveld te gaan, vanaf de Kerketuinenweg 10, Den Haag. Info en aanmelding: info@gemeenteshamar.nl. Planning: samenkomst van 10 – 11 uur, vertrek bus vanaf Kerketuinenweg om 11.15 uur.

Lees meer op Schreeuw om Leven.nl

NB. We hebben voortaan overdag belangrijk minder parkeerplaatsen. In het weekend en ’s avonds is er nog genoeg ruimte, ook in de straat, maar zoals de situatie eerder was (40 parkeerplaatsen op eigen terrein), dat is voorbij.
LET OP: ER MAG NIET GEPARKEERD WORDEN VOOR DE ROLDEUREN. Het is belangrijk dat de andere huurders door kunnen werken.
Aan de Zilverstraat tegenover nummer 22 is er een parkeerplaats waar 100 gratis parkeerplaatsen zijn. U kunt via de parkeerplaats lopen via het autobedrijf als het hek geopend is (190 meter => 2 minuten lopen), anders moet u via de Dedemsvaartweg (450 meter => 5 minuten lopen).
 Op dit terrein kunt u gratis parkeren.