Activiteiten


Mars voor het Leven zaterdag 9 december 2017

Stichting Schreeuw om Leven houdt D.V. op zaterdag 9 december 2017 de 25e Mars voor het Leven. De Mars vormt de afsluiting van de Week van het leven. Het thema is: “Wanneer begon jouw hart te kloppen?”. Via radiospotjes en billboards wordt deze vraag aan de samenleving gesteld.

Het programma en de start van de Mars vindt plaats op het Malieveld in Den Haag, vlakbij het Centraal Station.

Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met het Platform Zorg voor Leven.

De Mars voor het Leven heeft twee hoofddoelen:
1. Een krachtig en liefdevol signaal naar de samenleving en politiek: “Stop abortus en euthanasie, investeer in alternatieven.”
2. Een blijvende impact op de aanwezigen: bewustwording en bemoediging.

Het programma op het Malieveld begint om 12.00 uur. Belangstellenden wordt aangeraden goed op tijd te komen. Na een inhoudelijk programma met sprekers en samenzang, start de Mars om 13.15 uur. Na de Mars is er geen programma meer en wordt gezamenlijk afgesloten. Tijdstip van afsluiting naar verwachting tussen 15.00 en 15.30 uur.

Er worden voorbereidingen getroffen om als gemeente Shamar met een gehuurde bus samen naar het Malieveld te gaan, vanaf de Kerketuinenweg 10, Den Haag. Info en aanmelding: info@gemeenteshamar.nl. Planning: samenkomst van 10 – 11 uur, vertrek bus vanaf Kerketuinenweg om 11.15 uur.

Lees meer op Schreeuw om Leven.nl

NB. We hebben voortaan overdag belangrijk minder parkeerplaatsen. In het weekend en ’s avonds is er nog genoeg ruimte, ook in de straat, maar zoals de situatie eerder was (40 parkeerplaatsen op eigen terrein), dat is voorbij.
LET OP: ER MAG NIET GEPARKEERD WORDEN VOOR DE ROLDEUREN. Het is belangrijk dat de andere huurders door kunnen werken.
Aan de Zilverstraat tegenover nummer 22 is er een parkeerplaats waar 100 gratis parkeerplaatsen zijn. U kunt via de parkeerplaats lopen via het autobedrijf als het hek geopend is (190 meter => 2 minuten lopen), anders moet u via de Dedemsvaartweg (450 meter => 5 minuten lopen).
 Op dit terrein kunt u gratis parkeren.

Deel dit artikel

4 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-60896">
Alijah
Op 8 december 2017 om 2:36 pm uur

Is het niet beter om de Mars voor het leven een stille tocht,of stille mars voor het leven te noemen,voor de waardigheid die het ongeboren leven verdiend…er wordt toch ook één minuut stilte gehouden bijvoorbeeld tijdens dodenherdenking

Nogmaals de oproep;kies dan heden wie gij dienen zult,kies voor een christelijke zorgverzekeraar die geen abortussen en euthanasiepraktijken ect.faciliteert en financieert,

Als alle Bijbelgetrouwe Joden/Messiaanse Joden én gelovigen uit de volkeren stelling nemen tégen onrecht zoals abortus,het doden van on geboren leven in de baarmoeder,zal JHHW,de Heere God het onheil over ons land(wat we allemaal zélf over ons land afroepen – indien we geen Bijbelse gefundeerde keuze maken – keren!

Shalom,

Shabbat Shalom

Alijah

    li class="comment odd alt depth-2" id="comment-60897">
    Alijah
    Op 8 december 2017 om 2:46 pm uur

    Excuses moet zijn; JHWH de Ik Ben de;Ik zal er zijn,ook wel Hashem,de eeuwige genoemd

    Shalom

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-60889">
Alijah
Op 7 december 2017 om 10:46 pm uur

Nu hebben we nog de keus,om vóór een christelijke zorgverzekering te kiezen,straks kán dat waarschijnlijk niet meer,vanwege de anti christelijke politiek in ons land…Denk aan D66(6)

Kies dan heden wie gij dienen zult

Hartelijke groet en
Shalom

Alijah

*plaats astublieft deze reactie,het een noodoproep aan Joods/Christelijk Nederland(of wat daar nog van over gebleven is)…en voor allen die tégen onrecht(abortus) zijn

li class="comment odd alt thread-even depth-1" id="comment-60888">
Alijah
Op 7 december 2017 om 10:34 pm uur

Ik hoop en bidt dat as zaterdag,alle aanwezigen,óók diegene die de Mars vóór het Leven gaanlopen,ook állemaal al voor zorgverzekeraar Prolife hebben gekozen of dat snel gaan doen! Niet kijken naar je financiële positie,zoals collectieve verzekering via werkgever of uitkerende instantie,wat voordeliger is,néé…kies radicaal voor Jahweh,de Heere God en vóór het Leven!

Shalom

Alijah

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel