Israel’s ambassadeur in Nederland, Z.E. Amb. Aviv Shir-On blikt in een recent gesprek met Jack van der Tang, terug op 2017 én vooruit naar 2018. Dit interview werd uitgezonden op Family7, zaterdag 6 januari 2018, om 20.00 uur.In het programma “IsraelCNN”, spreekt de ambassadeur met Jack van der Tang  over o.a. het belang voor Israël van de erkenning door de VS van Jeruzalem als Israël’s hoofdstad, de status van Jeruzalem, en kijkt hij vooruit naar 2018. Dit jaar zal Israël op grootse manier haar 70-jarig bestaan vieren als moderne staat.

Family7, zaterdag 6 januari 2018, om 20.00 uur (30 min.).

Het gesprek is gevoerd in het Engels, en Nederlands ondertiteld.

Direct kijken:

Interview Jack van der Tang met Amb. Shir-On

(foto: Ambassadeur Aviv Shir-On – Retrospect-Terugblik 2017_IsraelCNN)

Artikel trefwoorden: / /