Activiteiten


Ambassadeur Shir-On blikt terug en vooruit – interview januari 2018

Israel’s ambassadeur in Nederland, Z.E. Amb. Aviv Shir-On blikt in een recent gesprek met Jack van der Tang, terug op 2017 én vooruit naar 2018. Dit interview werd uitgezonden op Family7, zaterdag 6 januari 2018, om 20.00 uur.In het programma “IsraelCNN”, spreekt de ambassadeur met Jack van der Tang  over o.a. het belang voor Israël van de erkenning door de VS van Jeruzalem als Israël’s hoofdstad, de status van Jeruzalem, en kijkt hij vooruit naar 2018. Dit jaar zal Israël op grootse manier haar 70-jarig bestaan vieren als moderne staat.

Family7, zaterdag 6 januari 2018, om 20.00 uur (30 min.).

Het gesprek is gevoerd in het Engels, en Nederlands ondertiteld.

Direct kijken:

Interview Jack van der Tang met Amb. Shir-On

(foto: Ambassadeur Aviv Shir-On – Retrospect-Terugblik 2017_IsraelCNN)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel