Daniel en Rivkah Keijzer wonen sinds juli 2016 in Israël. Daarvoor woonden zij in Amersfoort. Zij maakten aliyah omdat ze de roeping ervoeren om in navolging van Gods beloften, tot zegen te zijn voor hun eigen Joodse volksgenoten. Zijn thema is deze keer “Religie versus relatie”.
“Daarnaast heeft Daniël een grote passie voor het bouwen van bruggen tussen het Joodse volk en gelovigen in Nederland. Hij komt regelmatig naar Nederland om te spreken en contacten te leggen. Hij heeft veel liefde voor Gods woord en spreekt graag over Gods beloften voor Israël en Zijn gemeente wereldwijd. Hij kan vanuit eigen ervaring vertellen hoe het is om Aliyah te maken en als messiaans gelovige te leven in Israël.” (bron: life4israel.nl)

In Israël werkt Daniel o.a. als vrijwilliger mee aan de eerste-hulpdienst, Magen David Adom (het Israelische ‘Rode Kruis’, de Rode Davidsster).

Zaterdag 3 maart 2018, Kerketuinenweg 10-c, Den Haag. Aanvang 11.00 uur (in de samenkomst van gemeente Shamar). Allen van harte welkom!

Andere locaties en data van zijn toernee (24 febr – 4 maart 2018), waaronder een avond speciaal voor jongeren van 16-25 jaar in Amersfoort op 2 maart, zie

www.life4israel.nl