Activiteiten


Gabriel Goldberg 19-22 februari 2018

Eind februari 2018 hopen we opnieuw Gabriel Goldberg te ontvangen voor een aantal spreekbeurten.

Het onderwerp voor de lezing zal zijn “Would God say and not do, or speak and not confirm?” (“Zou God zeggen en niet doen, of spreken en niet bevestigen?” (Num. 23:19).

Gabriel is historicus, auteur en expert in Joodse en Midden-Oosten-geschiedenis. Hij geeft internationaal lezingen over o.a. Israëls rechten vanuit Bijbels, historisch en volkenrechtelijk perspectief.

Gabriel en zijn vader Herbert Hillel Goldberg zijn eerder in Nederland geweest voor spreekbeurten. Herbert Goldberg is voorzitter van Lema’an Zion, een voorlichtings-en liefdadigheidsorganisatie, welke hij in 1972 in Canada oprichtte. Lema’an Zion geeft ook de nieuwsbrief “Hashiva” (de Terugkeer) uit, met nieuws en analyses over gebeurtenissen rond Israël in profetisch perspectief, en tevens getuigenissen. Ook hebben ze een gebedsbediening waarbij gebeden bij de Kotel (Klaagmuur) in Jeruzalem worden opgezonden. Daarnaast reiken ze uit via TV en radio.

Nu gepland:

Maandag 19 februari: Leeuwarden, Messiaanse gemeente Rehoboth, kerkgebouw aan de Bleeklaan 119. Aanvang 20.00 uur. (www.mg-rehoboth.nl)

Dinsdag 20 februari: Nieuw-Lekkerland, gebouw van de Messiaanse Gemeente, het Carillon, Raadhuisplein 1. Aanvang 20.00 uur. (www.messiaansegemeentenieuwlekkerland.nl)

Woensdag 21 februari: Punthorst, gebouw “De Hof” (van Christelijke zorgboerderij Elah), Puntweg 9. Aanvang 20.00 uur. (www.elah.nu)

Donderdag 22 februari: Den Haag, Kerketuinenweg 10-C, aanvang 20.00 uur. Met Livestreaming.

www.hashivah.org

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel