Activiteiten


Steve Lightle op bezoek – zaterdag 9 juni om 11.00 uur

Op zaterdag 9 juni spreekt DV Steve Lightle bij Pillar of Fire.

Steve is de grondlegger van Operation Exodus. Hij zal spreken over de Tweede Exodus, van de wonderbaarlijke start van stichting Ebenezer Operatie Exodus tijdens de Golfoorlog in 1991 en over zijn geschiedenis tot nu toe. Steve, een zakenman uit Seattle uit de staat Washington in de Verenigde Staten, heeft zijn Messias in 1957 voor het eerst ontmoet en dat heeft zijn leven compleet veranderd.

In 1974 kreeg Steve een visioen over de Sovjet-Unie waarin de Joden bevrijd werden om naar Israel te kunnen gaan in één gigantische immigratiegolf. In 1991 zette hij samen met Gustaf Scheller “Operatie Exodus” op om Joodse mensen uit Oekraine naar “huis” te brengen.

In 1983 schreef Steve een bestseller “EXODUS II” en in 1999 “OPERATIE EXODUS II”. Momenteel reist hij de wereld rond om spreekbeurten te verzorgen.

Hij zal spreken tijdens de samenkomst op de sabbat,  in samenwerking met de gemeente Shamar. U bent van harte welkom om naar deze bijzondere dienstknecht te luisteren.

Zaterdag 9 juni 2018 – aanvang 11.00 uur – Kerketuinenweg 10-c, Den Haag

Deel dit artikel

3 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-61234">
Liesbeth van der Hoop
Op 31 mei 2018 om 6:26 pm uur

Dat is ook geen verkeerde plek om te zijn, Jack!
Geniet maar en daarna van de video-opname. (Ik geniet dubbel: eerst echt en daarna van de video)

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 parent" id="comment-61231">
Liesbeth van der Hoop
Op 30 mei 2018 om 4:08 pm uur

Beste Jack, Wat bijzonder dat deze man na al die jaren nog steeds spreekt, over de hele wereld! Ik mocht hem in 1983 voor het eerst ontmoeten in Den Haag. Hij had toen net zijn boekje ‘De tweede Exodus’ geschreven! Nu 35 jaar later is er zoveel gebeurd op het gebied van Alyah en het is een voorrecht dat God ons dit alles laat zien via Zijn dienstknechten. Ik ben heel benieuwd wat God ons door hem gaat laten zien op 9 juni!

    li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor even depth-2" id="comment-61232">
    Jack van der Tang
    Op 30 mei 2018 om 4:11 pm uur

    Hallo Liesbeth, we zijn verheugd en dankbaar dat wij Steve Lightle in ons midden mogen hebben. Helaas ben ik er persoonlijk niet bij vanwege een bezoek naar Jeruzalem. Maar de ochtend wordt opgenomen mbv Video.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel