Op zaterdag 9 juni spreekt DV Steve Lightle bij Pillar of Fire.

Steve is de grondlegger van Operation Exodus. Hij zal spreken over de Tweede Exodus, van de wonderbaarlijke start van stichting Ebenezer Operatie Exodus tijdens de Golfoorlog in 1991 en over zijn geschiedenis tot nu toe. Steve, een zakenman uit Seattle uit de staat Washington in de Verenigde Staten, heeft zijn Messias in 1957 voor het eerst ontmoet en dat heeft zijn leven compleet veranderd.

In 1974 kreeg Steve een visioen over de Sovjet-Unie waarin de Joden bevrijd werden om naar Israel te kunnen gaan in één gigantische immigratiegolf. In 1991 zette hij samen met Gustaf Scheller “Operatie Exodus” op om Joodse mensen uit Oekraine naar “huis” te brengen.

In 1983 schreef Steve een bestseller “EXODUS II” en in 1999 “OPERATIE EXODUS II”. Momenteel reist hij de wereld rond om spreekbeurten te verzorgen.

Hij zal spreken tijdens de samenkomst op de sabbat,  in samenwerking met de gemeente Shamar. U bent van harte welkom om naar deze bijzondere dienstknecht te luisteren.

Zaterdag 9 juni 2018 – aanvang 11.00 uur – Kerketuinenweg 10-c, Den Haag