Activiteiten


Absurde ironie: PA nam deel aan conferentie over “Geen geld voor terrorisme”

“De PA maakt openlijk geld over naar gevangen terroristen. De PA financiert families van gedode terroristen – die zij “martelaren” noemen. De PA financiert de bouw van monumenten, die naar terroristen vernoemd zijn om hen te eren. De PA financiert terroristen, die zich voordoen als helden en rolmodellen”Door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik – 25 juni 2018

“Het zou bijna grappig zijn als het niet zo absurd was. De Palestijnse Autoriteit, wiens leiders salarissen aan gevangen terroristische moordenaars overmaken en aan gezinnen van gedode terroristen – inclusief zelfmoordterroristen – namen deel aan een conferentie in Parijs met de titel “Geen geld voor terrorisme”!

“De staat Palestina nam deel… aan een ministeriële conferentie tegen financiering van terreur, die gehouden werd in de Franse hoofdstad Parijs onder de titel: “Geen geld voor terrorisme”. Palestina was op de conferentie vertegenwoordigd door (PA) Minister van Buitenlandse Zaken Riyad Al-Malki en de chef van de (Palestijnse) Centrale Bank Azzam Al-Shawa, begeleid door een Palestijnse delegatie.” (WAFA, officieel PA-persbureau, 26 April 2018)

De PA werd uitgenodigd en bij de conferentie betrokken, terwijl de PA actief en openlijk zijn geld en ook dat van donorlanden gebruikt om terroristen te betalen, terwijl de leiders van de PA de veroordeling door de internationale gemeenschap negeren.

De PA betaalt maandelijkse salarissen aan ongeveer 6.500 gevangengenomen terroristen, evenals maandelijkse uitkeringen aan de families van tienduizenden gedode terroristen – die de PA “martelaren” noemt – waaraan de PA meer dan $350 miljoen toewees in haar gepubliceerde begroting over 2018. Ondanks internationale kritiek, zweren de PA leiders deze salarissen, die terreur belonen, te blijven uitkeren.

Palestinian Media Watch heeft bewezen dat de PA geld besteedt aan het oprichten van monumenten voor terroristische moordenaars en het Ministerie van Onderwijs van de PA heeft 31 scholen naar terroristen vernoemd, om maar een paar voorbeelden te noemen van de vele manieren waarop de PA geld aan terroristen besteedt en aan het onsterfelijk maken van terroristen.

PMW heeft de enorme bedragen, die de PA aan gevangen terroristen heeft betaald, gedocumenteerd bewezen. Deze video toont de betalingen die aan 16 terroristen werden gedaan die tot levenslang zijn veroordeeld, die al honderden duizenden dollars aan salarissen hebben ontvangen. (afb. 1 – klik op afbeelding om video te zien)

Afbeelding 1

Onlangs heeft de plaatsvervangend voorzitter van Fatah, Mahmoud Al-Aloul, die Abbas zal opvolgen, mocht hij aftreden, benadrukt dat de PA zich zal blijven inzetten voor financiering van terroristen (afb. 2 – klik op afbeelding om video te zien)

“We spreken over (gevangen) helden en strijders, over vrijheidsstrijders… Zelfs als we nog maar een paar dubbeltjes over hebben, zullen wij ze alleen aan de families van de martelaren en de gevangenen toewijzen.” (Officiële PA TV, 16 April 2018)

Afbeelding 2

Afbeelding 3

Abbas zelf heeft al meerdere keren gezegd, dat de PA eeuwig verplicht en vastbesloten blijft de terroristische gevangenen te financieren (afbeelding 3)

De directeur van de PLO-Commissie voor Gevangenenzaken Issa Karake benadrukte dat de PA “trots is” op haar financiering van de salarissen van terroristen (afbeelding 4)

Afbeelding 4

Karake: “We zijn hier trots op en we schamen ons er niet voor en we zeggen dit openlijk, omdat het onze nationale, menselijke en morele plicht en de plicht van de strijd is. Het wordt ondersteund door het Palestijnse leiderschap en door de Palestijnse overheid.” (Officiële PA TV, 26 Feb. 2018)

Merk op dat PMW de leugen van de PA-claim heeft bewezen, dat de financiering van de terroristische salarissen kan worden gecategoriseerd als “sociale steun” aan de gezinnen.

Het volgende is een deel van het artikel over de deelname van de PA aan de conferentie “Geen geld voor terrorisme”:

“”Titel: “Palestina nam deel aan een conferentie, die in Parijs werd gehouden onder de titel “Geen geld voor terrorisme”.

“De staat Palestina nam vandaag, donderdag (26 April 2018) deel aan een ministeriële conferentie tegen de financiering van terreur, die gehouden werd in de Franse hoofdstad Parijs, onder de kop: Geen geld voor terrorisme.

Palestina was op de conferentie vertegenwoordigd door (PA)-Minister van Buitenlandse Zaken Riyad Al-Malki en de chef van de (Palestijnse) Centrale Bank Azzam Al-Shawa, begeleid door een Palestijnse delegatie, die bestond uit de financiële controle-eenheid, de (PA) Algemene inlichtingendienst en het (PA) kantoor van de Procureur-Generaal.

Volgens de verklaring van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, besprak de conferentie de versterking van de activiteit van de staat tegen de financiering van terreur op basis van de acties, die zijn uitgevoerd sinds de aanneming van het Internationaal Verdrag ter bestrijding van de financiering van terrorisme in 1999 en de resolutie (1373), die werd gepubliceerd door de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties in 2001…

De conferentie werd afgesloten met een toespraak door de Franse president Emmanuel Macron, waarin hij met name heeft gewezen op het belang van de voortzetting van de internationale inspanningen en samenwerking in de strijd tegen financiering van terreur.

Aan het einde van de conferentie, die een dag duurde, werd het Parijse plan over de financiering van terreur aangenomen.””(WAFA, officieel PA persbureau, 26 april 2018)”

Bron: www.palwatch.org

Vertaling: PoF

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel