Activiteiten


De Wensenlijst van het Ben Shemen gehandicaptencentrum

Het centrum ziet eruit als een landelijk dorp, maar ligt in het centrum van Israël, niet ver van de luchthaven Ben Gurion.

Natuurlijk is er altijd een verlanglijst van artikelen voor dagelijkse verzorging en voortdurende dagelijkse benodigdheden voor elk hulpprogramma voor gehandicaptenzorg.

Een volledige lading van de verlanglijst van het Ben Shemen Day Centre voor gehandicapte jongeren werd vorige week door Israël Relief Aid geleverd aan een overgelukkig personeelsteam. Dit centrum is open van 8 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s avonds, waardoor de ouders kunnen werken, terwijl hun kinderen hun vaardigheden gebruiken om de benodigdheden, activiteiten en behoeften in het centrum te financieren.

Nu konden ze vier maanden vooruit met schoonmaakproducten en dagelijkse voorraad. Hun tweede wens: elk van onze donateurs hartelijk bedanken met een dikke knuffel! Veel dank aan al onze vrienden die hebben geholpen met deze enorme voorraad aan benodigdheden.

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief-november 2018)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel