“Als u een hart hebt voor Israël en voor jonge Israëliërs met een handicap, is het Ben Shemen Day Centre een geweldig project om aan te werken. Dit is ons October-project.”

Sommige banen die jongeren met een handicap kunnen doen (met hulp) zijn: het bereiden van maaltijden, opruimen, het verbouwen van groenten, het voeden en verzorgen van dieren in de aangrenzende dierentuin en zuivelboerderij, en het maken van keramiek, kleden en dekens gemaakt van oude stropdassen, enz. Te koop op dorpsbeurzen.

Momenteel heeft het centrum allerlei huishoudelijke benodigdheden nodig, evenals sociale tafelspelen voor de jongeren. We willen graag de maand oktober gebruiken om te proberen al deze goederen op hun lijst te krijgen.

U bent uitgenodigd om mee te doen aan dit project voor de “Ben Shemen-lijst”!”

(vertaald uit “September Report” van Israel Relief Aid-CEO Jo Kaplan)