Activiteiten


Hulp voor jonge Israëli’s met een handicap

“Als u een hart hebt voor Israël en voor jonge Israëliërs met een handicap, is het Ben Shemen Day Centre een geweldig project om aan te werken. Dit is ons October-project.”

Sommige banen die jongeren met een handicap kunnen doen (met hulp) zijn: het bereiden van maaltijden, opruimen, het verbouwen van groenten, het voeden en verzorgen van dieren in de aangrenzende dierentuin en zuivelboerderij, en het maken van keramiek, kleden en dekens gemaakt van oude stropdassen, enz. Te koop op dorpsbeurzen.

Momenteel heeft het centrum allerlei huishoudelijke benodigdheden nodig, evenals sociale tafelspelen voor de jongeren. We willen graag de maand oktober gebruiken om te proberen al deze goederen op hun lijst te krijgen.

U bent uitgenodigd om mee te doen aan dit project voor de “Ben Shemen-lijst”!”

(vertaald uit “September Report” van Israel Relief Aid-CEO Jo Kaplan)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel