Activiteiten


Rijst voor in armoede levende Israeli’s tijdens het Loofhuttenfeest

“Gezinnen in het noorden, midden en zuiden van Israël ontvingen zakken Perzische rijst die werden afgeleverd door Israel Relief Aid voor de Sukkot-vakantie in Israël.

Wie heeft ontvangen?
Ethiopische Israëli’s in Haifa
Oekraïense Israëli’s in Haifa
Ethiopische Israëli’s in Netanya
Israëli’s van allerlei soort in Beer Sheva
Hulpcentrum Sderot

We proberen het hulpcentrum van Sderot meer te geven dan de anderen, omdat hun nood het grootst is (de Israëlische stad buiten de Gazastrook die vaak wordt gebombardeerd), dus zij krijgen meer hulp van ons.

Gemeenschappelijk aan al deze distributies is één ding: verarmde Israëlische individuen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Omdat rijst een standaard basisvoedsel is in het Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten is, wordt het door vrijwel iedereen gegeten.

We maken van de gelegenheid gebruik om u te laten weten dat zonder uw hulp deze distributie hoogstwaarschijnlijk niet zou hebben plaatsgevonden.”

(vertaald uit “September Report” van Israel Relief Aid-CEO Jo Kaplan)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel