Activiteiten


December Project: speelgoed voor kinderen in het ziekenhuis

Kinderen in het ziekenhuis hebben altijd pijn, door letsel of een levensbedreigende ziekte. Een eenvoudig zacht stuk speelgoed doet wonderen om een depressieve ziekenhuisafdeling te veranderen in één van gelukkige kinderen, en geeft hoop aan de ouders (we brengen altijd chocolade mee voor de berooide, gestreste moeder en/of vader!). Het personeel van de afdeling Kindergeneeskunde is blij wanneer we komen want ook zij knappen ervan op, tijdens de lange diensturen waarin ze medische behandelingen moeten geven aan kinderen die dat niet willen.

Als u in deze koude december wat vrolijkheid wilt geven aan een Israëlisch kind, is deze missie van barmhartigheid wat voor u!

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief-december 2018)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel