Activiteiten


Februari-project 2019: naar Jeruzalem

Veel Israëli’s zijn nog nooit in Jeruzalem geweest, zoals weduwen die onder de armoedegrens leven, gehandicapten en oudere immigranten. Maar dit is onze kans om hun de stad te laten zien op een manier die hun leven voor altijd zal veranderen.

Israel Relief Aid organiseert een levensveranderende februari-tournee in Jeruzalem, inclusief een warme lunch en toegangsprijzen, voor een bus vol verarmde Israëliërs die hun ongelooflijke geschiedenis zullen leren kennen. De managers van het Rishon LeZion-hulpcentrum hebben deze reizen jarenlang in Israël gedaan en vinden het geweldig om te zien hoe het vertrouwen van mensen in hun erfgoed hun leven verandert.

Sommigen gaan op deze tour alleen mee voor de warme maaltijd! Maar ze zullen ook een levensveranderende reis hebben! Met uw hulp kunnen we samen de armen voeden… en levens veranderen!

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel