Veel Israëli’s zijn nog nooit in Jeruzalem geweest, zoals weduwen die onder de armoedegrens leven, gehandicapten en oudere immigranten. Maar dit is onze kans om hun de stad te laten zien op een manier die hun leven voor altijd zal veranderen.

Israel Relief Aid organiseert een levensveranderende februari-tournee in Jeruzalem, inclusief een warme lunch en toegangsprijzen, voor een bus vol verarmde Israëliërs die hun ongelooflijke geschiedenis zullen leren kennen. De managers van het Rishon LeZion-hulpcentrum hebben deze reizen jarenlang in Israël gedaan en vinden het geweldig om te zien hoe het vertrouwen van mensen in hun erfgoed hun leven verandert.

Sommigen gaan op deze tour alleen mee voor de warme maaltijd! Maar ze zullen ook een levensveranderende reis hebben! Met uw hulp kunnen we samen de armen voeden… en levens veranderen!

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief)