Activiteiten


Januari Project

Wat doen de 30% van de Israëlische kinderen in armoede om het warm te houden in de winter? Jassen in Israël kosten elk 250-600 ILS in het winkelcentrum! De Israëlische winters zijn erg koud, met sterke, kille winden, mist en regen, zoals we nu meemaken. In het noorden betekenen Israëlische winters sneeuw. De kinderen worden groot en de jas van vorig jaar past niet meer. Dat is de reden waarom we voor de periode 7-26 januari warme kleding inzamelen voor mensen in armoede en voor daklozen (vooral in Tel Aviv en Haifa). We willen graag winterlaarzen, hoeden, handschoenen, sjaals, gebreide dekens, baby-dekens, beddengoed, dikke beddenspreien, dekbedovertrekken en alle soorten warm linnengoed meenemen. Met uw hulp zullen Israëlische kinderen die onder de armoedegrens leven, deze winter warm zijn. Kunnen we op u rekenen?

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief-januari 2019)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel