Activiteiten


Vrijdag 18 januari 2019 Dag van Gebed

Aan het begin van het nieuwe jaar willen we opnieuw een Gebedsdag houden voor Israel, Nederland en de volken. Zoals we ook op 12 oktober jl. bij elkaar kwamen om te bidden voor de visie waar we al een aantal jaren mee bezig zijn, en diverse Gebedsconferenties voor hebben georganiseerd, namelijk de boodschap: “Its decision time for the nations”. God vraagt aan elke natie en volk, hoe zij staan tegenover Zijn verbondsvolk Israel. Willen zij Israël zegenen, of niet.

Komt u meebidden? Denkt u svp zelf aan een lunchpakketje. Hoe de dag wordt ingedeeld is nog niet geheel bekend.

Vrijdag 18 januari, Kerketuinenweg 10-c, Den Haag. Aanvang 10.00 uur, tot ong. 16.00 uur.

Er zijn plannen om in groepen naar buiten te gaan om op vier verschillende locaties in Den Haag te gaan bidden – dus denkt u aan warme en weerbestendige kleding! We willen naar de locaties toe gaan met (eigen) auto’s.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel