Activiteiten


“Winter Warm Campagne”-container gelost

In Haifa werd onze Winter Warm-container gelost bij veel hulpcentra die met eigen voertuigen waren gekomen om een lading terug te brengen naar hun eigen hulpcentrum.

Sommige van de koudste plekken in Israël bevinden zich in de bergen en heuvels van Boven Galilea. Tsefat is een van Israëls grootste steden in het hogere noorden van het land. Als er sneeuw komt, is Tsefat in Israël één van de eerste plaatsen waar het zal vallen.

Nazareth Ilit ligt net onder het Meer van Galilea. In de winter kan het in Nazareth Ilit ook sneeuwen. Vanuit deze hulpcontainer bereikten kwaliteitsjasjes voor kinderen en winterkleding de hulpcentra in Tsefat en Nazareth. Deze jassen zijn nodig en op prijs gesteld.

Elk type warm schoeisel is nuttig in Israël voor het onverharde terrein. In de container zitten ook gebreide dekens, babydekens, beddengoed, dikke beddenspreien en allerlei warm linnengoed.

We zegenen iedereen die heeft meegeholpen aan deze Winter Warm Campagne – voor jonge

Israëli’s en van de Holocaustoverlevenden en alles wat daar tussenin zit.

(Van onze contactpersoon in Israel, directeur Jo Kaplan; vertaald uit de Israel Relief Aid nieuwsbrief)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel