Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019 komt DV Karen Strijker uit Israel weer naar ons toe, om een paar Hebreeuwse studies te verzorgen. Op vrijdagavond staat een sabbatsmaaltijd gepland, en op zaterdagmorgen spreekt zij in de samenkomst van gemeente Shamar.

Yair en Karen Strijker (foto) runnen in Israel, waar zij wonen, Studiehuis Reshiet. Ze geven les in o.a. Bijbels Hebreeuws en de Bijbelse Feesten. Ook geven zij het tijdschrift TijdStip uit. Daarnaast hebben zij een Guesthouse en begeleiden gasten op reizen en uitstapjes in Israël, waarbij zij altijd veel weten te vertellen. Ook Karen’s studies zijn populair.

Opgave voor de sabbatsmaaltijd van vrijdagavond is noodzakelijk, via info@gemeenteshamar.nl. Karen zal uitleg geven over de sabbat, bezien vanuit de Hebreeuwse betekenis. Aanvang vrijdagavond nog niet bekend (eind van de middag of begin van de avond.) aanvang 18.30 uur (zaal open vanaf 18.00 uur)

Zaterdag 26 januari, Kerketuinenweg 10-c, Den Haag. Aanvang: 11.00 uur. Karen zal DV spreken tijdens de samenkomst van gemeente Shamar. Bij deze gelegenheid zal zij een studie geven over Psalm 6, bezien vanuit het Hebreeuws.

Allemaal van harte welkom!

Kerketuinenweg 10-c, Den Haag.