Activiteiten


Karen Strijker (Israel) in Den Haag 25-26 januari 2019

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019 komt DV Karen Strijker uit Israel weer naar ons toe, om een paar Hebreeuwse studies te verzorgen. Op vrijdagavond staat een sabbatsmaaltijd gepland, en op zaterdagmorgen spreekt zij in de samenkomst van gemeente Shamar.

Yair en Karen Strijker (foto) runnen in Israel, waar zij wonen, Studiehuis Reshiet. Ze geven les in o.a. Bijbels Hebreeuws en de Bijbelse Feesten. Ook geven zij het tijdschrift TijdStip uit. Daarnaast hebben zij een Guesthouse en begeleiden gasten op reizen en uitstapjes in Israël, waarbij zij altijd veel weten te vertellen. Ook Karen’s studies zijn populair.

Opgave voor de sabbatsmaaltijd van vrijdagavond is noodzakelijk, via info@gemeenteshamar.nl. Karen zal uitleg geven over de sabbat, bezien vanuit de Hebreeuwse betekenis. Aanvang vrijdagavond nog niet bekend (eind van de middag of begin van de avond.) aanvang 18.30 uur (zaal open vanaf 18.00 uur)

Zaterdag 26 januari, Kerketuinenweg 10-c, Den Haag. Aanvang: 11.00 uur. Karen zal DV spreken tijdens de samenkomst van gemeente Shamar. Bij deze gelegenheid zal zij een studie geven over Psalm 6, bezien vanuit het Hebreeuws.

Allemaal van harte welkom!

Kerketuinenweg 10-c, Den Haag.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel