Activiteiten


Workshop shofar donderdagavond 24 januari 2019 Den Haag

Donderdagavond 24 januari 2019 wordt DV een avond georganiseerd in Den Haag over shofars (de ramshoorn). Er zal een presentatie zijn over de sjofar in de bijbel en de toepassing van dit instrument in het hedendaagse Jodendom. Daarna volgt een workshop over de aanschaf, het onderhoud (schoonmaken) en over het blazen van de sjofar.

(Foto: De sjofar wordt geblazen op Israel’s Onafhankelijkheidsdag in Yokneam Illit, 2012 – Wikimedia)

De workshop wordt gegeven door Albert Oosting. Hij zal ook informatie geven over de productie van shofars, en er zullen ook shofars te koop zijn. Aanvang: 19.30 uur.

In verband met een maximum aantal aan deelnemers is aanmelding hiervoor noodzakelijk. Graag opgave bij Arry Moerman of via info@gemeenteshamar.nl.

Kerketuinenweg 10-C
2544 CW  Den Haag

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-61624">
Missiedjan
Op 20 januari 2019 om 9:47 pm uur

Ik ben Dannielle Missiedjan en wilde heel graag samen met me dochter Gajebi Missiedjan meedoen aan jullie Shofar workshop

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-61596">
Taco Boot
Op 7 januari 2019 om 10:40 pm uur

Ter bevestiging van mijn eerdere aanmelding… ik kom D.V.! en neem uiteraard mijn sjofar mee

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel