Activiteiten


Ben Shemen Dagcentrum

Als je een hart hebt voor Israël en voor jonge Israëliërs met een handicap, is het Ben Shemen Day Centre een geweldig project om aan te werken. Soorten werk dat jongeren met een handicap kunnen doen (met begeleiding) zijn: het bereiden van maaltijden, opruimen, het verbouwen van groenten, het voeden en verzorgen van dieren in de aangrenzende dierentuin en zuivelboerderij, en het maken van keramiek, stropdassen, kunstwerkjes, enz. Te koop op dorpsbeurzen. – Klik op titel om meer te lezen

Het centrum heeft ons gevraagd om dezelfde geweldige hulp die we ze vorig jaar gaven: benodigdheden. U bent uitgenodigd om mee te doen aan dit project voor de gehandicapte, maar toch capabele en productieve jongeren van Israël. Kunt u ons helpen de benodigde spullen voor het “Ben Shemen Day Center” te kopen zodat we ze op 30 mei a.s. kunnen presenteren?

(Vertaald uit de Nieuwsbrief van Jo Kaplan, Israel)

NB. Nagekomen bericht: door extreme hitte in Israel in mei en vele branden, is ook een deel van het Ben Shemenbos verwoest. Op dit moment hebben we geen bericht over het dagcentrum. Lees hier meer: http://messianieuws.nl/honderden-branden-israel-extreme-hittegolf-hundreds-fires-israel-due-to-extreme-heatwave/

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel