Activiteiten


Dansavond o.l.v. Avivit ben Moshe woensdag 8 mei 2019

Op 8 mei bestaat Israel alweer 71 jaar.
Ter gelegenheid hiervan hebben we een feestelijke avond, waarvoor we een bijzondere groep dansers hebben kunnen boeken. Zo’n 25 kinderen van 15-16 jaar uit Israël komen dansen o.l.v. danscoach Avivit ben Moshe. Naast hun optreden zullen zij ook de belangstellenden uitnodigen om met hen mee te doen!

Danscoach Avivit ben Moshe (getrouwd met een Nederlander en woonachtig in Amsterdam) neemt een grote groep kinderen mee, om voor, maar ook mét ons een avond te hebben met Israelische volksdans. Zij en andere dansleraren geven les aan volwassenenen kinderen. Hun dansvorm lijkt op volksdansen, maar dan wat moderner. De leraren staan in het midden, en leggen de passen uit. De groep staat er omheen en doet de passen na. Er komen o.a. elementen uit linedance (lijndansen) in voor. Sommige dansen gaan in paren.
Op Youtube zijn veel filmpjes te vinden van hun dansworkshops (met volwassenen).
https://www.youtube.com/channel/UC2XPHcgqox1JmDIp0_EvvJg/videos

Allen van harte welkom!

Kerketuinenweg 10-C, De Haag. Aanvang 20.00 uur, inloop voor koffie/thee 19.30 uur.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.



Radio Israel