Activiteiten


Sderot zegt “dankjewel!”

“In het zuiden op de hoek van de Gazastrook (waar ik op de foto sta – Jo Kaplan), ligt de Israëlische stad Sderot, grenzend aan waar alle ellende ligt… dat Hamas aan het creëren is. Iedereen in de stad is getroffen, vooral de kinderen!” – Klik op titel om meer te lezen

Het Tikva-centrum in Sderot is zo blij dat we de maand juni hebben bestemd voor een actie voor benodigdheden voor de bom-schuilplaatsen. In juni hebben we fondsen ingezameld voor Israëli’s die onder de armoedegrens leven in Sderot, die daar “het fort vasthouden” in de grensstad die meer dan andere steden door raketten van Gaza wordt getroffen. Eind juni arriveerden de goederen voor de schuilkelders (waarin de mensen feitelijk zoveel nachten slapen, en binnen no-time naartoe rennen), zoals papieren handdoeken, toiletpapier, grote vuilniszakken, enz. in het distributiecentrum van Sderot.

De schuilkelder in Sderot

In de afbeeldingen ziet u het soort goederen dat we samen aan de families in Sderot hebben gegeven. Jullie hebben het allemaal mogelijk gemaakt om dit te laten plaatsvinden. Ik woon hier in Israël en kan je vertellen dat het een enorme zegen is voor deze door bommen getroffen stad en zijn overdreven gestresste mensen. De voorraden worden doorgegeven aan verarmde gezinnen. Dit geschenk vrolijkt ze zo op!

We hebben aan Sderot gedacht… en ze waarderen het zo!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel