Activiteiten


Walk Israel 3-8 november 2019

Van 3 – 8 november 2019 wordt opnieuw een Israel Walk gehouden. Dit jaar zal de wandeltocht plaatsvinden van het meer van Tiberias naar Haifa. Met deze traditionele en indrukwekkende sponsorwandeltocht worden kansarme kinderen in Israel gesteund.

Elk jaar wordt een deel van de Israel National Trail, de ‘Holy grail of hikes’ gewandeld. De Israel National Trail loopt van Dan in het noorden van Israel naar het zuiden van Israel. – Klik op de titel om meer te lezen –

Tijdens de wandeling geniet men van de prachtige omgeving die het Beloofde Land te bieden heeft, het heerlijke weer en de historische bezienswaardigheden.Iedereen met een gezonde conditie kan aan deze prachtige wandeling door het Beloofde Land mee doen omdat de wandelingen op drie niveau’s plaatsvinden: Makkelijk, moeilijk en uitdagend.

Deze actie wordt vanuit Nederland ondersteund door de “Collectieve Israël Actie”. Deze stichting stelt zich ten doel het dagelijks leven van alle kansarme en kwetsbare bevolkingsgroepen in Israël te verbeteren, ongeacht hun achtergrond.

Dit wordt gerealiseerd door achtergestelde jeugd een toekomstperspectief te bieden en zwakkere gemeenschappen vooruit te helpen.

Door middel van fondsenwerving voor zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde projecten helpt de “Collectieve Israël Actie” bij het realiseren van een noodzakelijk en toekomstbestendig verschil in het leven van inwoners van Israël.
Enthousiast geworden? Bekijk hier de video en kijk op www.israelactie.nl !

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel