Activiteiten


Zangeres Corry Bell in Den Haag donderdag 30 mei


De Amerikaanse zangeres Corry Bell komt opnieuw optreden bij Pillar of Fire. Haar optreden maakt deel uit van een Europese toernee, van 24 mei t/m 8 juni 2019.

Als aanbiddingsleider leidt Corry Bell sinds 2005 lofprijzing en aanbidding in Messiaans-Joodse en Christelijke gemeenten en groepen. Samen met Mark Keller vormt Corry de band “Lev Shelo” (“Zijn hart”). Deze keer doet Corry een solo-tour door een aantal Europese steden. – Klik op de titel om meer te lezen –

Donderdagavond 30 mei 2019.
Aanvang 20.00 uur, koffie/thee om 19.30 uur.
Locatie: Kerketuinenweg 10-C, Den Haag.
Allen van harte welkom!

Hun doel in het Lichaam van de Messias is Gods hart te communiceren door middel van muziek en aanbidding met een authentiek Joods perspectief en Joodse benadering. Haar thuisbasis is Californië.

Corry is half-Nederlands. Haar moeder werd in 1931 geboren in Amsterdam. Ze spreekt geen Nederlands maar begrijpt onze cultuur goed. Corry ontdekte pas in 2002, na al jaren gelovig te zijn geweest, dat ze een uitgebreide Joodse familiegeschiedenis heeft. Vanaf toen is ze zich hierin gaan verdiepen. In 2003 sloot ze zich aan bij de Beth Emunah Messianic Synagogue. In 2004 werd ze daar muzikaal leider. Ze begon in 2010 een band genaamd Lev Shelo, wat betekent: “Zijn hart” in het Hebreeuws. In deze samenstelling is ze twee keer eerder in Nederland geweest voor een toernee. Hun muziek heeft het wereldtoneel bereikt met tournees naar Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, België en Israël. Ze is ook een freelance journalist en schrijf voor de internationale publicatie, The Messianic Times.

Deze keer doet Corry een solo-tour door een aantal Europese steden. Tijdens de avond zullen er CD’s te koop zijn.

Info: www.levshelo.com

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-62948">
Rob Middel
Op 13 juli 2019 om 6:35 pm uur

Wie niet bij deze avond aanwezig was heeft echt iets gemist
Wat kan Corry Bell zingen zeg
Het was een echt feest waar Yesua en Israël centraal stonden

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel