Zoveel Oekraïense immigranten kozen Haifa om zich te vestigen. Maar hoe mooi Israël ook is, Oekraïense nieuwe immigranten hebben een probleem. Wanneer ze immigreren, komen ze meestal naar Israël met slechts twee koffers met daarin al hun bezittingen. – Klik op de titel om meer te lezen –

Dus wat te doen als er een nieuwe baby komt? Als de kinderen groter worden en grotere kleding nodig hebben? Het klimaat van Israël vereist lichtere kleding dan Oekraïne, vooral in de warmere maanden. Beddengoed / handdoeken / kussens / tafelkleden? De lijst gaat maar door met de gewone behoeften van elk gezin.

Israel Relief Aid wil alle immigranten helpen, en doet dit door hulpcentra in heel Israël te bevoorraden, zoals dit Haifa Checkpoint-centrum waar Oekraïense immigranten aan de noordkust van Israël hulp zoeken.

Dankzij uw bijdragen krijgen nieuwe Israëli’s veel hulp wanneer ze het nodig hebben. Deze goederen zijn duur in Israël, dus hen gratis helpen is een enorme zegen. We nodigen U uit bij te dragen voor de volgende container die Israël de komende weken bereikt!

(vertaald uit de nieuwsbrief van Jo Kaplan van augustus 2019)