Activiteiten


Daklozen helpen… is niet ingewikkeld

In november kocht Israel Relief Aid, met de hulp van zijn donoren, een enorme lading rijst, linzen, pasta, ontbijtgranen, boekweit, rundvlees, thee en suiker voor het Broken Hearts Homeless Café in het centrum van Tel Aviv – genoeg om een maand lang elke dag een maaltijd te bereiden.– klik op de titel om meer te lezen –

Het daklozen-café van Tel Aviv had 7 dagen per week een netwerk van mensen om te koken, maar had vaak nauwelijks voldoende voedsel voor deze dagelijkse maaltijd voor daklozen.

Israel Relief Aid heeft dit café in 2018 geadopteerd als een jaarproject, om de keuken te bevoorraden met zoveel mogelijk niet-bederfelijke levensmiddelen.

Het is altijd een groot voorrecht om deze keuken te bevoorraden voor daklozen.

We hebben het café ook geholpen met het ‘opknappen’, omdat het er een beetje ‘down’ uitzag. Nieuwe verf, nieuwe tafels, nieuwe stoelen.

Bedankt iedereen die gaf voor het voeden van de daklozen in Israël! Moge je gezegend zijn!

(vertaald uit de nieuwsbrief van Jo Kaplan)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel