Activiteiten


Distributie in Galilea

Onlangs heeft Israel Relief Aid een 40-voet container met humanitaire hulp gelost en verdeeld in Galilea, Haifa en Carmiel.
Wat zat er in deze container? Nieuwe dekbedden, nieuwe matrassen en een mix van nieuwe en gesorteerde kleding. Een deel van deze kleding is gesorteerd door vrijwilligers van de gemeente Shamar uit Den Haag. – klik op de titel om meer te lezen)

Dertien hulpcentra in het noorden en het centrum van Israël ontvingen spullen van deze container om hun voorraden aan te vullen en hun deuren te blijven openen voor het Israëlische publiek. Hoe lang duurde het om deze enorme hoeveelheid containerinhoud te verspreiden…?

…de container werd binnen drie uur in het noorden van Israël verdeeld!

Elk hulpcentrum is anders en uniek, geen twee zijn hetzelfde. Hier is een foto van één hulpcentrum waar de dozen uit de containers naar hun opslagruimte zijn gelost. Dan worden ze natuurlijk uitgedeeld aan Holocaust-overlevenden, eenoudergezinnen, gehandicapten, werklozen, weeshuizen, daklozen, weduwen, nieuwe immigranten, enz.

Wij hopen dit jaar nog 1 container te sturen vanuit het logistiek centrum in Weesp. We moeten nog flink de handen uit de mouwen steken om voldoende kleding te sorteren.
Uiteraard moet de container volledig vol met goederen worden verscheept.

Ik beloofde dat ik een bericht van de hulpcentra zou doorgeven… Enorm bedankt aan al onze donoren die het mogelijk hebben gemaakt om deze container naar Israël te brengen en hier te verspreiden. “Laat ze weten dat we erg dankbaar zijn. Hartelijk bedankt!”

Deel dit artikel

4 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-63907">
Geertje Oussoren
Op 24 november 2020 om 2:03 pm uur

Jack,
Ik zag bovenstaande reactie.
Maar kunnen jullie ook linnengoed (dekbedovertrekken) babyspullen, kussens, schone knuffels en fleecedekentjes gebruiken?
Verneem graag van jullie.

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-63913">
  Jack van der Tang
  Op 26 november 2020 om 10:12 am uur

  Shalom Geertje, Ja hoor , daar zijn we erg blij mee. Dankjewel. groeten, Jack

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 parent" id="comment-63752">
annemieke
Op 9 oktober 2020 om 12:37 pm uur

Beste medewerker,
Wij hebben nog kleding over, hebben jullie hier iets aan? Waar moet ik het afleveren?

Hartelijke groet, Annemieke van Mulligen

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-63753">
  Jack van der Tang
  Op 9 oktober 2020 om 12:39 pm uur

  Beste Annemieke, Ja hoor, dat kunnen we zeker gebruiken. Van harte welkom bij ons in Den Haag, Kerketuinenweg 10-C.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel