Op vrijdagavond 22 november en zaterdagmorgen 23 november a.s. hopen we opnieuw Yair Strijker uit Israel in ons midden te hebben. Hij zal dan onderwijs geven vanuit Psalm 103. (klik op de titel om meer te lezen)

Yair en Karen Strijker (foto) runnen in Israel, waar zij wonen, Studiehuis Reshiet. Beiden geven ze les in o.a. Bijbels Hebreeuws en de Bijbelse Feesten. Ook geven zij het tijdschrift TijdStip uit. Daarnaast hebben zij een gastenhuis en begeleiden gasten op reizen en uitstapjes in Israël, waarbij zij altijd veel weten te vertellen.

Op vrijdagavond is de studie gecombineerd met een sabbatsmaaltijd. Aanvang: 18.30. Deur open om 18.00 uur.
Opgave voor deze avond is noodzakelijk, via info@gemeenteshamar.nl

Op zaterdagmorgen zal Yair DV spreken tijdens de samenkomst van gemeente Shamar. Aanvang 11.00 uur.

Van harte welkom!
Locatie beide bijeenkomsten: Kerketuinenweg 10-C, Den Haag.

NB. Over de sabbatsmaaltijd: Het is de bedoeling dat iedereen iets te eten meebrengt. We denken dan aan bijv. salades, hartige taart, iets met fruit, rauwkost, hartige hapjes, zoetigheid, enz. Zelf zorgen we voor soep.

De kosten voor deelname aan deze avond zijn € 5,- per persoon.
Na bevestiging van uw deelname kunt u dit bedrag overmaken op: NL89INGB0009311097 t.n.v. Pillar of Fire onder vermelding van sabbatmaaltijd.
Aan deze avond kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen.

Artikel trefwoorden: