Activiteiten


Overzicht Pillar of Fire 2013-2019

Jack en Inge van der Tang hebben in een bijeenkomst van Gemeente Shamar op 8 februari 2020 een kort overzicht gegeven van wat er de afgelopen zes jaar is gebeurd.

Hier kunt u die video zien (16 minuten). Het is een overzicht van voornamelijk de ontwikkeling van Pillar of Fire. Ook speelt gemeente Shamar daarbij een rol, omdat deze gemeente is voortgekomen uit het werk van Pillar of Fire.

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-63323">
Roy Thenu
Op 23 april 2020 om 12:42 pm uur

Beste Jack,

we willen hierbij de gemeente Shamar feliciteren met wat God in jullie gemeente heeft gedaan. En zie hoe God jou in al je eenvoud gebruikt heeft in de afgelopen jaren. We wensen jou en je vrouw Gods zegen, wijsheid en kracht om om Zijn werk te doen met ‘Ezra’in de nieuwe fase van je leven.

Shalom,
Roy en Ita – Assen

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel