Met uw hulp bracht Israel Relief Aid vreugde bij het personeel van het Ben Shemen Day Center voor gehandicapte jonge mensen.
We hebben van het geven van schoonmaakartikelen daar een jaarlijks project van gemaakt, omdat ze een super krap budget hebben, waardoor er geen ruimte is voor extra’s.
– lees meer –

Dit jaar kochten we: vloerreiniger, glasreiniger, toiletreiniger en borstelsets, vloeibare handzeep, vaatwassers, poetsdoeken, anti-bacteriële poetsdoeken, bezems, moppen, stofpannen, vaatwastabletten, microvezeldoekjes, EHBO-doosjes, afwasmiddel,

vochtige doekjes, anti-bacteriële schoonmaakdoekjes, bezems, dweilen, veger-en-bliksets, vaatwastabletten, microvezeldoekjes, EHBO-koffers, afwasmiddel, zijden bloemen / planten, grote bak / vaas, bleekwaterreiniger, alcoholgel, verlengsnoer en stekkerdoos (die de manager al lange tijd nodig had), een kar om eten / drinken mee te nemen tijdens wandelingen, enz., vuilniszakken voor in de keuken, servetten, wegwerptafelkleden, appelsapconcentraat, chocoladerepen alleen voor het personeel, plastic voedselcontainers, pleisters, zonnebrandcrème en meer.

De levering bracht tranen in de ogen van de manager, het personeel was heel blij en de jongeren waren opgewonden. Het is voor het eerst dat we met drie van de medewerkers ook enkele gehandicapte jongeren op de foto (boven) zien. De manager zei: ‘We zijn sprakeloos! Wat een enorme donatie van alle dingen die we nodig hebben!’

Alle ouders schreven: ‘Aan de donateurs, u bent onze kampioenen! Dank u!’

(uit de juni 2020-nieuwsbrief van Jo Kaplan)

Artikel trefwoorden: