Activiteiten


Hulp voor het Ben Shemen Day Center

Met uw hulp bracht Israel Relief Aid vreugde bij het personeel van het Ben Shemen Day Center voor gehandicapte jonge mensen.
We hebben van het geven van schoonmaakartikelen daar een jaarlijks project van gemaakt, omdat ze een super krap budget hebben, waardoor er geen ruimte is voor extra’s.

 

Dit jaar kochten we: vloerreiniger, glasreiniger, toiletreiniger en borstelsets, vloeibare handzeep, vaatwassers, poetsdoeken, anti-bacteriële poetsdoeken, bezems, moppen, stofpannen, vaatwastabletten, microvezeldoekjes, EHBO-doosjes, afwasmiddel,

vochtige doekjes, anti-bacteriële schoonmaakdoekjes, bezems, dweilen, veger-en-bliksets, vaatwastabletten, microvezeldoekjes, EHBO-koffers, afwasmiddel, zijden bloemen / planten, grote bak / vaas, bleekwaterreiniger, alcoholgel, verlengsnoer en stekkerdoos (die de manager al lange tijd nodig had), een kar om eten / drinken mee te nemen tijdens wandelingen, enz., vuilniszakken voor in de keuken, servetten, wegwerptafelkleden, appelsapconcentraat, chocoladerepen alleen voor het personeel, plastic voedselcontainers, pleisters, zonnebrandcrème en meer.

De levering bracht tranen in de ogen van de manager, het personeel was heel blij en de jongeren waren opgewonden. Het is voor het eerst dat we met drie van de medewerkers ook enkele gehandicapte jongeren op de foto (boven) zien. De manager zei: ‘We zijn sprakeloos! Wat een enorme donatie van alle dingen die we nodig hebben!’

Alle ouders schreven: ‘Aan de donateurs, u bent onze kampioenen! Dank u!’

(uit de juni 2020-nieuwsbrief van Jo Kaplan)

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel