Activiteiten


Israël-manifestatie in Den Haag

Op donderdag 20 mei a.s. organiseren Christenen voor Israël, het CIDI, CIJO en Pillar of Fire een Israël-manifestatie in Den Haag. Deze zal DV plaatsvinden op “Koekamp”.

 

Tijd: 16.00 – 17.00 uur.

Locatie: Koekamp (tegenover Centraal Station)

Laan van Reagan en Gorbatsjov, Den Haag

 

Van de website van CvI:

Op donderdag 20 mei om 16.00 uur is er een Israël-manifestatie in Den Haag. De manifestatie vindt plaats voorafgaand aan het Tweede Kamerdebat over de situatie in Israël.

De gewelddadige demonstraties en raketaanvallen tegen Israël van de afgelopen dagen hebben ons geschokt. Terroristen van Hamas schieten talloze raketten af richting Israël, met als doel zoveel mogelijk mensen te doden. Veel Israëlische gezinnen moeten hun toevlucht zoeken in schuilkelders en aan beide zijden vallen er onschuldige slachtoffers.

Als christenen in Nederland laten we zien dat we solidair zijn met Israël. Hiermee willen we een krachtig signaal afgeven aan de Nederlandse overheid om Israël ook in moeilijke tijden als deze te steunen. Wij weten ons intens verbonden met het volk en de staat Israël. We hebben er alle vertrouwen in dat Israël op een goede manier recht wil doen aan alle betrokken partijen. We bidden om wijsheid voor de regering van Israël en voor de vrede van Jeruzalem.

De manifestatie is een samenwerking tussen Christenen voor Israël, CIDI, CIJO en Pillar of Fire.

Aanmelden voor deze manifestatie is verplicht en kan via het formulier op de website van Christenen voor Israël. Vanwege de coronamaatregelen kan er slechts een beperkt aantal deelnemers aanwezig zijn bij de manifestatie.”

HIER vindt u het aanmeldingsformulier. Ook staat op deze pagina een routebeschrijving.

Aanmelden kan ook via mailen naar info@christenenvoorisrael.nl of telefoon 033-2458824.

Bron: www.christenenvoorisrael.nl

NB: Het is niet toegestaan om stokken, wapens of span­doeken met eigen teksten mee te nemen. Deze zullen worden ingenomen. Israëlische vlaggen zonder stok zijn uiteraard wel toegestaan. De organisatie zorgt zelf voor span­doeken met teksten.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel