Activiteiten


Time to Come Home – uitzending donderdag 3 juni 2021

In samenwerking met het Joods Agentschap en Ezra International zenden we op donderdag 3 juni a.s. via livestream een video uit over de Aliyah: TIME TO COME HOME.

De opname is recent gemaakt in Den Haag. Jack van der Tang spreekt over de rol van de gelovigen uit de volken met betrekking tot Aliyah en in verband daarmee ook over Ezra International. De Aliyah gaat door, dwars door alles heen en zal alleen maar toenemen omdat de Bijbel dat heeft voorzegd. Ezra Nederland wil samen met het Joods Agentschap werken om de Aliyah te ondersteunen.

“TIME TO COME HOME” (“Tijd om Thuis te komen”) is een oproep aan de kerken in Nederland om te zien wat er vandaag gebeurt en gehoor te geven aan de oproep in Jesaja 49:22, waarin de kerk wordt opgeroepen de wereldwijde Aliyah te helpen.

Het echtpaar Pdaya en Rachel Halperin vertegenwoordigt het Joods Agentschap in Nederland.
Pdaya Halperin is zanger en muzikant en brengt een aantal mooie liederen ten gehore. Rachel Halperin spreekt over de profetische tijden waarin we leven en het werk van het Joods Agentschap in Nederland. Ze werken samen met de Joodse gemeenschap hier. Hun oproep is aan hen om Thuis te komen.

De uitzending begint om 20.00 uur en duurt een kleine 1,5 uur.

Alles is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Wilt u deze uitzending zien, dan kan dat via onderstaande link:
https://pillaroffire.nl/live-streaming/

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel