Activiteiten


Geef ze een kans

Elk jaar delen de leerkrachten lijsten uit met alle schoolspullen die de kinderen en jongeren van 3 t/m 17 jaar mee moeten nemen naar school. Maar waar komt het geld vandaan om schoolbenodigdheden te kopen, aangezien 25% van de Israëli’s onder de armoedegrens leeft?

Alles opgeteld, is het duur! En dat is exclusief de dure boeken die ze moeten kopen, aangezien er niets wordt verstrekt door de scholen, noch de lesgelden voor jaarlijkse activiteiten!
Het is geen eerlijk evenwicht in de klas tussen kinderen uit Ramat Aviv Gimmel in Tel Aviv en de kinderen uit de arme buurten. Als kinderen geen schoolspullen hebben, voelen ze zich niet goed of doen ze het niet goed.

We willen deze behoeftige kinderen een kans geven om te slagen. We hebben het over Tel Aviv (twee buurten) en een behoeftige buurt in Beer Sheva in het zuiden.
Benodigd zijn schooltassen en ook de spullen die in de schooltassen gaan: papier, potloden, puntenslijpers, gummen, pennen, kleuren, nietmachines, verwijderaars, lijmstiften, notitieboekjes, plastic hoesjes, scharen, plakband, naamlabels, etuis, enz.

Wilt u meehelpen? Ga naar onze doneerpagina.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel