Activiteiten


De kans op succes van een kind vergroten

Met twee miljoen Israëli’s die in armoede leven (National Insurance report 1/21) en 31,7% van de Israëlische kinderen, wilde Israel Relief Aid helpen. Aan het einde van elk schooljaar wordt in Israël een lijst met boeken en benodigdheden voor het komende jaar uitgedeeld, zodat kinderen met al hun nieuwe spullen kunnen arriveren.

Wanneer een gezin onder de armoedegrens leeft, betekent dit dat het betalen van de basiskosten van levensonderhoud al te zwaar is. Huur, onroerendgoedbelasting, energie-en water, allerlei rekeningen, eten. Ze hebben geluk als ze de basis kunnen betalen.
Als er echter andere uitgaven zijn dan deze, is daar gewoon geen geld voor.

Schoolboeken en -benodigdheden vallen in de categorie niet-essentiële zaken. Het juli-project van Israel Relief Aid was om een rugzak vol schoolbenodigdheden te voorzien voor elk kind in drie arme buurten – twee in het centrum van Tel Aviv en één in Beer Sheva. Dankzij jullie hebben we ons doel bereikt! Met jullie hulp vergroten we hun kans op succes om uit de armoedecyclus te komen! Dank jullie wel!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel