Activiteiten


Hulp voor moeders in Sderot

Moeders in Sderot hebben veel te verwerken gehad, vooral tijdens de Gaza-schermutselingen in mei dit jaar. Door de al jarenlange periodieke bombardementen hebben zovelen in Sderot geen werk en leven ze onder de armoedegrens. Israel Relief Aid wil deze gezinnen eren en helpen met een iets dat vaak nodig is: luiers. Het zijn geschenken als deze die hen laten weten dat iemand om hen geeft, dat er hoop is. Het geeft ze perspectief als ze zich afvragen hoe ze het moeten redden. Wat nog belangrijker is, is dat het mensen laat weten dat we weten wat ze doormaken en dat we aan hun kant staan.

Doe je mee aan dit project? Ga dan naar onze Doneerpagina.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel