Activiteiten


Zelfs in Israël is het er altijd

Wat is het in Israël dat er altijd is? Iets waar je niet aan denkt als je aan Israël denkt. Als we aan Israël denken, denken we aan de prachtige delen van het land, de beroemde bezienswaardigheden, de archeologie, het geweldige Israëlische eten, de eclectische cultuur. Mensen die onder de armoedegrens leven, moeite hebben om de huur te betalen, werkloos zijn, gehandicapt, blut… deze komen niet snel in je op.

Israel Relief Aid is hier in Israël voor hen. De zwakkere delen van het land – dat zijn de delen die eer moeten krijgen, want die zijn meer nodig. Geven aan mensen in nood is een eervolle zaak.

Deze foto’s zijn genomen in de stad Ariel in de Shomron (gebieden) en ligt direct ten oosten van Rosh HaAyin en het noorden van Tel Aviv. Het hulpcentrum van Ariel doet goed werk en het is ons een groot genoegen om hun schappen te bevoorraden.

Deze kleding (ook matraskussens) kwam binnen met de laatste container die jullie allemaal hebben helpen financieren. Met jullie gezamenlijke hulp worden dozen met kleding vanuit containers rechtstreeks naar de hulpverleningscentra verscheept.

Uw hulp is cruciaal voor dit project van het binnenhalen van containers! Op dit moment staat er een container in de haven van Haifa en voor een andere container wordt de lading nu gepland.

Wilt u helpen? Ga naar de Doneer online pagina.

Heel erg bedankt!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel