Activiteiten


Voedselhulp aan Ramle meer dan welkom!

Ramle is een gemengde stad van Joden uit het Midden-Oosten, Arabische moslims, christelijke Arabieren, Ethiopische joden en Russische joden. Het is niet ongebruikelijk om op elk willekeurig moment Engels, Arabisch, Amhaars, Russisch en Hebreeuws te horen.

Hoewel Ramle een stad in opkomst is, is het nog steeds een sociaal-economisch gebied met een laag sociaal karakter. Toch heeft Ramle een bevolking van meer dan 76.000 in financiële nood.

Om deze reden probeert Israel Relief Aid Ramle te helpen met het meest gevraagde item: voedselzakken. Deze keer bevatten onze tassen spaghetti, erwten, rijst, linzen, boekweit, vlinderdaspasta, augurken, couscous en kekerbonen.

De ontvangers waren allemaal Holocaustoverlevenden en ouderen. Als we het over de behoefte hebben, hebben ze het meest nodig.

Bedankt aan al onze vrienden voor hun deelname om Ramle te helpen!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel