Activiteiten


Laten we samen de daklozen van Israël helpen

Armoede, dag in dag uit leven zonden een dank boven je hoofd. De meesten van ons weten (gelukkig) niet wat dat is. Geen huis hebben, en erger, geen thuis hebben. Veelal alleen ronddolen in de steden, veelal met honger. Vaak zonder familie eof andere geliefden om je heen. Maar ook, niet weten hoe je maag te vullen.

U zult het misschien niet weten, maar ook veel Israëli’s hebben hier mee te maken. Velen hebben  hun baan verloren en een sociaal vangnet is er vaak niet. Velen hebben hun baan verloren tijdens deze moeilijke Corona-tijden met de constante, zeurende spanning van het niet weten waar hun volgende maaltijd vandaan zal komen.

Kunt u het zich indenken?

Tel Aviv, dit jaar uitgeroepen tot de duurste stand van de wereld kent vele daklozen. Wat is het dan een zegen om deze mensen, behorend tot de behoeftigen van het volk van God te kunnen en te mogen zegenen met een warme maaltijd.

Israel Relief Aid verstrekt aan deze ‘kanslozen in de maatschappij’ zoals zij vaak bestempeld worden in Tel Aviv gratis maaltijden. En u kunt zich nauwelijks voorstellen wat dat met deze mensen doet. Wat een vreugde maar wat is het ook een vreugde om deze mensen te voorzien van een warme maaltijd. Dat is op zich al een vreugde. Zegenen…

Helpt u ons in deze decembermaand mee om dit mogelijk te maken? Een klein beetje licht te verspreiden in deze decembermaand aan mensen die het bijna aan alles ontbreekt? Wij zitten elke dag, maar juist ook in deze feestmaand vaak aan goed gevulde tafels. Mogen we een beroep doen op uw vrijwillige bijdrage voor deze behoeftigen?

U kunt uw gift hier overmaken!  Zelf overmaken kan natuurlijk ook: IBAN: NL89 INGB 0009 3110 97 ten name van Pillar of Fire o.v.v Israel Relief Aid.

Stichting Pillar of Fire is een door de fiscus erkende ANBI.

Uw giften zijn van de belasting aftrekbaar.

Namens het team van Israel Relief Aid enorm dank!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel