Activiteiten


Pillar of Fire samenkomst 9 december 2021

 

Donderdag 9 december is er (onder voorbehoud) weer een Pillar of Fire samenkomst.
Wanneer wij deze avond moeten annuleren zullen wij dat z.s.m. hier melden.
Pat Frame zal in deze samenkomst spreken over Stichting Ezra.
Sinds februari 2020 is Jack van der Tang internationaal spreker voor deze organisatie en is hij verantwoordelijk voor Stichting Ezra Nederland.
Pat Frame was in het midden van de jaren ’80 eerst betrokken bij gebed en acties voor Joden uit de Sovjet-Unie. Vanaf 1991 is zij fulltime betrokken bij het werk van de alija, om Joodse mensen te helpen om terug te keren naar Israël, waarbij zij veelal in het veld actief was. Pat is op dit moment de operationeel directeur voor alle veldactiviteiten van Ezra International.
In oktober is het boek “Alija en Voorbede” uitgekomen, in dit boek schrijft Pat over het belang van gebed in verband met alija.
.
Op deze avond kunt u haar boek kopen voor € 7,50, het is tevens verkrijgbaar via onze webwinkel:
U bent weer van harte welkom om deze samenkomst bij te wonen.
De samenkomst begint om 20.00u, vanaf 19.30u is er koffie en thee.
Adres:
Kerketuinenweg 10c
2544 CW Den Haag

 

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel