Activiteiten


Duitse oud-profvoetballer met turkse wortels wenst dat Israël wordt vernietigd

De voortdurende strijd tussen Israël en Hamas doet mensen bewust en openlijk kiezen voor een van de twee partijen. Dit geldt ook voor Mesut Özil. De oud-profvoetballer vindt dat het land niet de naam Israël dient te dragen, maar Palestina. Hieruit blijkt duidelijk dat hij weinig op heeft, laat staan kennis van zaken heeft wat betreft het Joodse volk en zich vooral laat leiden door bedrog, fake news, halve waarheden en bedrog. 
 

Pro-Palestina

Özil postte een poosje geleden via social media een kaart van het Midden-Oosten. Daarop had hij de naam van de staat Israël doorgestreept en deze vervangen door de naam Palestina. Dat deze oud-profvoetballer zijn visie en voorkeur uitspreekt voor de Palestijnen is op zich geen probleem. Echter, indirect communiceert hij heel duidelijk dat wat hem betreft de staat Israël, inclusief haar bevolking, mag verdwijnen. Verder geeft hij indirect aan dat hij terreurorganisaties als Hamas en Hezbollah steunt in hun strijd voor de vernietiging van de staat Israël en de Joden.   
 

Anti-Israël

 
Al vaker liet Mesut Özil zich via social media van zich horen. Eerder dit jaar postte hij een bericht met een foto van de Israëlische premier Netanyahu, gekleed in een oranje pak en staand achter tralies. De opschrift van dit bericht luidde: ‘oorlogsmisdadiger, kindermoordenaar en genocide. Hij woont al jaren in Duitsland, het land waarvoor hij 92 interlands speelde.  
Deel dit artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.



Radio Israel