Activiteiten


Wilders reageert in het Hebreeuws op dreigende taal van de Iraanse leider

Afgelopen dagen vond een digitale confrontatie plaats tussen Iran en Nederland op X (voormalig Twitter). Aanleiding vormde de dreigende taal van Khamenei richting Israël in het Hebreeuws. Wilders reageerde eveneens in het Hebreeuws op dit bericht. Hij noemde de opperste leider van Iran een psychopaat, waarop de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Wilders in het Engels bedankte voor zijn blijvende steun aan Israël. 

Gevaarlijk

De ontwikkelingen en de toenemende spanningen in het Midden-Oosten, specifiek tussen Iran en Israël, uit zich onder meer op social media. Dit blijkt ook uit een bericht op X (voormalig Twitter). Daar bedreigde de  leider van Iran, Khamenei, Israël, waar hij tevens aangaf dat de klappen voor Israël alleen nog maar pijnlijker gaan worden. De Nederlandse politicus Wilders reageerde hierop door Khamenei uit te maken voor een gevaarlijke gek. Ook gaf Wilders aan dat ‘rede, democratie en vrijheid’ zullen zegevieren.  
 

As van het kwaad

Behalve het uitspreken van de waardering voor Wilders zijn reactie, sprak de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Katz ook uit erop te vertrouwen dat de wereld, de rode lijn die Iran passeerde, mee blijft strijden tegen de as van het kwaad in het Midden-Oosten, Iran. Dit land is een gevaar voor de gehele wereld, inclusief haar bevriende regimes.
Deel dit artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-70547">
Anita Visser
Op 11 oktober 2024 om 3:28 pm uur

Al jaren ontvang ik de nieuws brieven van de heer Wilders en stem op hem en reageer vaak op zijn brieven waar ik het mee eens ben. Zeker als het ISRAËL aangaat ik ben voor 1 ISRAËL zo als in het oude testament beschreven en niet dat vreemde van de VN in 1948 dit is eigenlijk pure antisemitisme!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.



Radio Israel