Activiteiten


Premier Israel bezoekt Nederland

AMSTERDAM – De Israëlische premier Benjamin Netanyahu brengt volgende week een bezoek aan Nederland. Hij zal op 18 januari om 19.00 uur spreken tijdens een bijeenkomst in de Portugese synagoge in Amsterdam.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI), de Portugees-Israëlietische Gemeente, het Centraal Joods Overleg en de Ambassade van Israël, zo maakte het CIDI dinsdagmiddag bekend.

Premier Netanyahu zal de pas heropende schatkamers van het Portugees-Joodse erfgoed bewonderen en in de synagoge zelf een toespraak houden. De bijeenkomst in de synagoge zal ongeveer een uur duren.

Niet voor het eerst

De Israëlische premier bracht tijdens zijn eerste ambtstermijn in april 1997 al een officieel bezoek aan ons land. Hij sprak toen onder meer met premier Kok. Ditmaal zal Netanyahu gesprekken voeren met premier Rutte en de ministers Rosenthal en Verhagen. Bovendien wordt hij door Hare Majesteit de Koningin op Paleis Den Bosch ontvangen. Netanyahu trad aan als minister-president op 31 maart 2009. (bron RD)

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-35">
R.C. de Visser
Op 18 januari 2012 om 8:25 pm uur

Het is geweldig dat Premier Netanyahu hier is. Yisrael staat er steeds meer alleen voor en wij Mogen achter Yisrael staan. De politiek is blind voor de realiteit Dat God Yisrael hersteld. De politiek zowel nationaal als internationaal zou anders moeten reageren, de islam heeft nog altijd de intentie om Yisrael in zee te drijven. God heeft het Yisrael toegezegd volgens de Bijbel en Gods Woord zal niet. De islam moet zich erbij neerleggen dat God Israel naar huis terugbrengt

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-32">
Pieter Doeve
Op 12 januari 2012 om 6:06 pm uur

Shalom,

Het is verheugd te mogen horen dat premier Netanyahu een bezoek breng aan Nederland, ik hoop dat de pro politici hem een hart onder de riem steken “ook oprecht hopelijk” de Koningin….

P. Doeve

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel