Activiteiten


16 juni t/m 21 juni Ariel Keren Or

Tournee van bijbelleraar Ariel Keren Or uit Israel  bij Pillar of Fire

Walter Ariel Keren Or

Mijn naam is Walter Ariel Keren Or. Ik ben 45 jaar oud en van geboorte Braziliaans Joods. Mijn ouders zijn de derde generatie van een Joodse familie uit Syrië, Marokko en Nederland.

Ik ben een dienstknecht van Yeshua en dien Hem al meer dan 18 jaar in Jerusalem. Ik assisteer als medewerker en dienaar van Yeshua in een Engelstalige bijeenkomst. In mijn dienst hier in Jerusalem breng ik Zijn Woord onder de Arabische moslims, Arabische Christenen, Amerikanen en Joden.

Sinds 1994 ben ik naar veel naties gereisd, zowel van het Afrikaanse continent, Noord-, Zuid- en Midden-Amerika, als naar Europese landen en het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen jaren heeft Yeshua, door Zijn barmhartigheid en genade, mij gezonden naar de Europese naties zoals de Republiek Ierland, Noord-Ierland, Engeland, Wales, Spanje, België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en vele andere landen, een totaal van 40 naties, om daar het evangelie van de genade uit te delen.

De dienst waartoe de Heilige Geest mij heeft geroepen is om te onderwijzen vanuit het perspectief van de Hebreeuwse taal en om het lichaam van Yeshua hun Hebreeuwse identiteit te laten begrijpen om een meer genadevol en vruchtbaar leven te kunnen leiden. Ook onderwijs ik de Hebreeuwse taal aan gelovigen met behulp van de Bijbel.

Thema: “Israël, priesterlijke natie voor de naties”.

Zaterdag 16 juni Hooghalen, 20.00 uur Boerderij Petach Tikvah Oosthalen 5, 9414 TG Hooghalen

Zondag 17 juni, Arkel, 20.00 uur  Messiaanse Gemeente Beit Nitzachon, Vlietskade 7005 te Arkel

Maandag 18 juni   Renswoude 20.00 uur Utrechtseweg 8 A
i.s.m. Nachamu Nachamu Ami

Dinsdag 19 juni      Hattem 20.00 uur Emmaüskerk,
 Dorpsweg 27

Woensdag 20 juni  Dordrecht 20.00 uur Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Donderdag 21 juni Den Haag 20.00 uur Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Deel dit artikel

3 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-172">
sylvania batista de oliveira
Op 4 juni 2012 om 11:17 pm uur

shalom iedereen ik had nooit van jullie gehoord maar dit is puur genade van God dat mijn geliefde broer ariel bij jullie mag zijn hier in nederland als ik hem tot dan niet spreek doe hem dan de groetjes en heel veel zegen toegebeden voor hem en voor jullie.

    li class="comment odd alt depth-2" id="comment-178">
    Ariel Keren-Or
    Op 18 juni 2012 om 5:30 pm uur

    Shalom dear Sylvania! Good knowing you are connected with Pillar of Fire that the flame may keep brighting and shinning in your life! Blessings! Be in touch! Ariel

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-171">
frieda den hartog
Op 2 juni 2012 om 4:03 pm uur

groetjes uit jeruzalem en heel veel zegen en openbaring dat god ariel mag gebruiken in zijn koninkrijk groetjes aan hem van Frieda

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel